Что делать, если больше нет сил?!

• Автор теми Автор теми ДобрееДобра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 7K
закрыть самые бешенные? оплачивая терроризм, мы его приумножаем и поощеряем подобное
вот год просрочек прошел. и как бы пофиг. всем на мои кредиты. какие б бешенные звонилы не были.
Ооооо, цього я повідомлення не бачив, бо згорів від першого. А тут все просто люто. дико і офігівше. І саме головне це слова типу "МЕНІ ФОРУМ ПОМІГ! БУЛО ДУЖЕ КРУТО! ФОРУМ КЛАСНИЙ ШО КАПЕЦ!" невірю ні на секунду. Форум ніколи не наведе на думку піти і попросити в борг у рідних, друзів, і т.д. Короче це полюбе хтось з шараг. Але блін, їм реально вигідно такі пости фігарити? Чи вони такі тупі?

Форум ніколи не наведе на думку піти і попросити в борг у рідних, друзів, і т.д.
???
Именно.
Я, как и большинство пользователей на форуме, против долгов.
А особенно брать в долг. Не знаю, брал ли кто-то тут в долг... скорее всего нет. Вероятнее что шараги давали деньги людям, но вот, чтобы люди у шараг брали - да не, бред какой-то))
Нельзя брать в долг для закрытия кредитов. Это прописная истина.
І саме головне це слова типу "МЕНІ ФОРУМ ПОМІГ! БУЛО ДУЖЕ КРУТО! ФОРУМ КЛАСНИЙ ШО КАПЕЦ!"
а, так это нормально. Все регистранты от шараг с таких слов обычно и начинали свои опусы. Новичок или человек, которому нужна помощь, будет паникёрить и скриншоты смс публиковать с вопросом "что делать?"

???
Именно.
Я, как и большинство пользователей на форуме, против долгов.
А особенно брать в долг. Не знаю, брал ли кто-то тут в долг... скорее всего нет. Вероятнее что шараги давали деньги людям, но вот, чтобы люди у шараг брали - да не, бред какой-то))
Нельзя брать в долг для закрытия кредитов. Это прописная истина.

а, так это нормально. Все регистранты от шараг с таких слов обычно и начинали свои опусы. Новичок или человек, которому нужна помощь, будет паникёрить и скриншоты смс публиковать с вопросом "что делать?"
О так. Я саме таким був ще кілька тижнів тому. Якщо чесно досі не дуже спокійно, але все таки якось в рази легше. Ну і перше що я зробив коли всі вже дізналися - строго заборонив комусь щось платити за мене бо ті гроші будуть на вітер кинуті, а я ні копійки сплаченої тій людині віддавати не буду :)

Отож, коротко резюмуючи сей брєд.
На питання : "що робить, коли немає сил?!" Відповідь приблизно така: "напряжи когось своїм гемором, бажано когось близького, бо ти , гівно, сам не розрулиш. Бо шараги то страшні терорюги, і вони , о Боже, всіх обдзвонять і тобі буде неприємно. Бо не віддавати аферистам їх чесно нафантазовані, то встидно. Бо ти будеш не спати ночами, згораючи від вини і сорому, через те, що твою троюрідна тітку здзвонили до проносу. І це ти винен, бо то через тебе їм дзвонять."
В мене особисто трохи дисонанс між питанням в заголовку теми та відповіддю на нього. Маю простіший варіант. Всього з двох слів, одне з них трохи матюк))
"За***вся? Відпочинь!"
Надоїли дзвінки - міняй сімки, став аплікухи.
Надоїли листи, не бери їх.
Надоїло бути комусь щось винним, не будь.
А оцей маразм сивої повітрулі, я дуже хотів би щоб залишився на форумі, бо це дуже очевидний приклад роботи форожих агентів)))

і тобі буде неприємно. Бо не віддавати аферистам їх чесно нафантазовані, то встидно. Бо ти будеш не спати ночами, згораючи від вини і сорому, через те, що твою троюрідна тітку здзвонили до проносу. І це ти винен, бо то через тебе їм дзвонять."
тоже именно от этого полыхнуло знатно

Назад
Угорі