Чому чоловіки ходять наліво?

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 4K
Стала бабусею, життя скінчилось.
Головне завдання бабусі вивчити внуків в університеті і Дідуся теж.

Якісь совкові погляди))А у бабусі свого особистого життя не повинно бути?))
В даний момент йшла мова не про бабусю,а про можливість вільного часу для приведення себе в порядок.Це раз.А по друге, бабусі в мене на останньому місці.Є садочок і є школа,а якщо є змога і в старшого покоління,то чому б це не використати?

a81dd0c514665c28b0cb09ea5ec83343_w200.gif

Зраджують і ідеальним жінкам То людина така. Ше й низька самооцінка та неспроможність аналізувати та робити висновки. Будувати своє, а не здобувати легку здобич. Як свиня своє болото знайде, так и зрадник )) все інше - зайва лірика, нагрузять жінку, як ту коняку, а потім їм уваги мало, бо кнопки на пульті від телевізора вже продавив, диван проперд"в та охота нових вражень, а допомогти та подумати чому так ні.. я ж мужик, то вона повинна, а я тут до чого.. Можу бути чуть краще абізяни і красавчег. Збочення якесь )) хоче кращого життя "вперед и с песней", може так і краще для самої жінки.

Ходять наліво через те, що дівчина не готує пельменів чи торт Наполеон коли він хоче, товста і не слідкує за собою, надто залежна від нього, що навіть не вміє заробити грошей собі на шампунь.
Цікаво, якщо вона не товста, гарна і слідкує за собою, пече Наполеони, пельмені ліпить та ще й гроші сама заробляє, то нах їй з ним цацькаться взагалі?

Останнє редагування:
Однозначно что фантазии заставляют мужчин ходить налево !

Назад
Угорі