Щоденник Чому бідний – бо дурний, чому дурний – бо бідний

• Автор теми Автор теми ktten
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K

ktten

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
19
Бали
283
ktten не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, я вляпалась в цю яму так само як всі(
Я молода та не дуже розумна, вже пару років намагаюсь вирішити проблеми з кредитами.
Спочатку все виходило у було під контролем, але в один момент пішли зміни робот, затримки по зарплатам та припадання декількох платежів на один день. Були дзвінки батькам, погані тепер відносини....

Зараз маю з боргів: кк(залучили стимул), є-гроши, манівео, алекс, нові кредити, топ1, мікрокеш, санкредіт, кредит+.
У еапб та финтеха договори зе-кредіт, клік та швидкогроши.

Зараз намагаюсь і закрити борги, і жити, а не виживати.
Сьогодні закрила біткепітал з невеликою знижкою.

Як ціль поставила собі закрити борги до кінця року і стати вільною, молодою та щасливою. Цей щоденник потрібен в перу чергу, щоб не відчувати себе одною та якрюсь не правильною.

Я молода та не дуже розумна
Хм. Ну, если зарегистрировались на форуме, то с разумом все в порядке 🤷
Спочатку все виходило у було під контролем
Это иллюзия
один момент пішли зміни робот, затримки по зарплатам та припадання декількох платежів на один день
А вот это уже реальность
Були дзвінки батькам, погані тепер відносини....
Никогда не понимал, если родители отворачивались от детей и наоборот из-за каких-то звонков мошенников
Зараз намагаюсь і закрити борги, і жити, а не виживати.
👍👍👍
У вас все получится!!
Сьогодні закрила біткепітал з невеликою знижкою.
Вот где точно никогда брать нельзя, вернее, даже категорически запрещено, категорически!
Як ціль поставила собі закрити борги до кінця року і стати вільною, молодою та щасливою. Цей щоденник потрібен в перу чергу, щоб не відчувати себе одною та якрюсь не правильною.
Ещё раз: у Вас все получится!!

Цей щоденник потрібен в перу чергу, щоб не відчувати себе одною та якрюсь не правильною.
А Ви не одна ,можете глянути скільки нас тут таких оф.,зареестрованих і можете уявити скільки просто читають 😉головне і добре що без паніки 👍

Автор, тут нас таких много. У каждого свои причины, все боремся с мфо. Держитесь, нас с вами много

Просто я читаю форум і тут люди по 4-5 років віддають боги... стає так сумно

Чому сумно? кожен вправі самостійно обирати свій шлях. Я переплатив майже всім мфо по 2-3 тіла і більше не збираюсь викидати гроші на вітер

Шостий рік.
Не віддаю і не віддам)
Так що не "ототожнюйте":cool:;)
Два суди. Правда не вони а я подавав, виграв, ще й грошей з них стягнув трішки за їхню дурість.
Все файно буде якщо ви цього схочете.

Шостий рік.
Не віддаю і не віддам)
Так що не "ототожнюйте":cool:;)
Два суди. Правда не вони а я подавав, виграв, ще й грошей з них стягнув трішки за їхню дурість.
Все файно буде якщо ви цього схочете.
Це за що ви на них подавали?)

Немного не так))
Скорее - по 4-5 лет не отдают))

Отдать можно за полгода, например, если не есть и не пить, и работать на трёх работах в три смены.
Правда не вони а я подавав
Ломай систему полностью)

Це за що ви на них подавали?)
Вони хотіли з мене грошей і звернулись не туди ( до нотаріусів своїх підстилочних ) і завдяки цьому хотіли примусово стягнути "борг"...
І стягнули таки ж0п0шніки... аж гривню сорок чи півтори :sarcastic:
Мені це не сподобалось і я зніс ті написи в судовому порядку і суд зобов"язав ще повернути мені кошти, заплачені мною за суд. позов.
найкращий захист це напад?
Боже борони.
Захищатись завжди легше ніж нападати.
Навіть ватніки галімі це вже зрозуміли)
Ломай систему полностью)
Впадло)
Є цікавіші речі в житті ;)

Я, як і Гато, теж обрав шлях, щоб принципово не віддавати борги МФО. З тіл загальною сумою десь в 50 тисяч заплатив відсотків і пролонгацій більш ніж на 100к. Закрив лише пару кредитів з ультралояльними умовами, тіпа смартівей за 20% від тіла, інші хай нюхають бебру.

Було на 12000 грн тіл, залишилось 36000 грн за 3 місяці. В планах закрити все до кінця вересня. Не хвастаюсь. Хочу щоб ви не сумували

Буду сьогодні домовлятись з Новими Кредитами, на сплату на 5 число,

+ є-гроши пропонують якесь списання. По сан кредіт висьть акція, як і про мікрокешу

Я, як і Гато, теж обрав шлях, щоб принципово не віддавати борги МФО. З тіл загальною сумою десь в 50 тисяч заплатив відсотків і пролонгацій більш ніж на 100к. Закрив лише пару кредитів з ультралояльними умовами, тіпа смартівей за 20% від тіла, інші хай нюхають бебру.
Та не платити то можна,але ж все одно воно(МФО) нікуди не дінеться)☹️

Влізти в багно з кредитів просто, а от вилізти.... треба просто час на це. І як правильно вище сказали можна за півроку віддати якщо пригнічувати свої потреби. Але у вас не так багато МФО і немає банків. Та навіть якби і були все одно процес того як ви будете віддавати борги не швидкий.
Включайте ігнор, попередити близьких, відкладайте гроші на МФО і взагалі хай будуть у вас на НС, бо в нас війна і треба якісь збереження мати.
Всі форумчани проходили через це, мене он і досі страх іноді накриває, хоч я активно борюся з МФО і банками майже рік. Все буде добре, майте терпіння і не розмовляйте, не читайте те що вони вам будуть писати в СМС чи месенджерах.

Доброго дня, я вляпалась в цю яму так само як всі(
Ми всі жертви зомбування банковськими установами.
Що я маю на увазі. Що ми з дитинства чули в рекламі що кредити це здорово! Від чайника до квартири!
А на справді нас загнали в яму як овець, щоб стрігти.
Замість того щоб вчитись заробляти, ми вчились брати кредити
Банковські установи хочуть щоб ми все життя їм платили мінімальний платіж.

Ми всі жертви зомбування банковськими установами.
Що я маю на увазі. Що ми з дитинства чули в рекламі що кредити це здорово! Від чайника до квартири!
А на справді нас загнали в яму як овець, щоб стрігти.
Замість того щоб вчитись заробляти, ми вчились брати кредити

Банковські установи хочуть щоб ми все життя їм платили мінімальний платіж.
Реально якщо подумати ,оці кредитні ліміти ,ти платиш мінімальний платіж ,вони списують на відсотки і все ,а на тіло гривень 200 в місяць і то не факт ..🤬

Назад
Угорі