А через скільки почали турбувати знайомих? На поступки не ішли? І як себе поводять Дінеро або Укрпозика?
Укрпозика більш менш спокойні, дзвонять лише до мене і то рідко, а смс взагалі ніяких не було, лише на ел пошту присилають повідомлення про прострочку але я стільки в них пролонгацій сплатила, що вже можна було тіло вернути з відсотками. Щодо дзвінків всі по різному, я вже навіть не пам'ятаю хто через скільки часу телефонував до рідних, але дзвонять по знайомих не всі, в мене най активніші це смартівей і кредит плюс, е кеш шось там по сусідах дзвонив, а всі інши поки що тільки до мене, ну але мені вистачило і тих двох, деякі люди зрозуміли ну а деякі так жостко бомбили ще гірше будь яких колекторів
Забейте на них.
Будут делать все ради того что бы Вы отдали деньги.
Морально приготовьтесь.
Я разговариваю с мфо только когда готова что то оплатить, если они не согласны с моими условиями опять иду в игнор.
Що я маю на даний момент:з невідомих номерів трубку не беру, відразу блокую, всі хто мав вже дізнались про кредити(але стою на своєму-це аферисти, я нічого не брала, окрім тих хто знає мою ситуацію), якщо мені хтось щось каже що до них дзвонять чи пишуть я просто посміхаюсь і кажу хай пишуть, навіть вигляду не подаю що це правда і люди вірять. До того я в цій ситуації щей вмудрилась знайти плюси, один із них-я викреслила з життя людей, які були не потрібні і тепер живу лише заради своєї маленької сім'ї(себе і синочка),а на дзвінки просто не звертаю уваги, вони навіть мене вже не дратують, просто звикла. Можливо це все треба було пережити щоб розкрить очі на реальне життя?
@Нюта@, о ?у нас похоже один муж ?? у меня тоже похоже ситуация ?только он с заграницы говорил что денег нет но вы держитесь ?
Ничего все будет хорошо ,вы справитесь???
Я думаю що я вже справилась, найстрашніше було включит ігнор, та все боялась що про мене люди подумають, навіть соромно вийти на вулицю було, а тепер вже всі все знають, свою позицію я їм виставила(кажу шо аферисти) хай що хочуть тей думають, тай люди до яких дзвонять і пишуть вже напевно змирились, бо вже майже ніхто нічого не каже, хоча спочатку страшне робилось. А щей як почала ігнорить їх повністю, то взагалі життя стало на свій лад, принаймні спати стала краще, тай не шугаюсь як хтось в двері постукає, бо не беру слухавку і не чую їхні страшилкі.
Що я хочу сказати:дякую всім за поради, можливо якби не натрапила на цей форум, то й досі б жила в страху, а поради та підтримка людей які дійсно розуміють допомогли мені це все пережить, я переборола свій страх, взяла себе в руки і терпляче пережила те все жахіття що робилось, не знаю що мені від них чекати далі але напевно якщо будуть якісь пакості робить, то лише з цього посміюсь??