CCloan продали долг финфорсу

Блін мене вони продали цьому калу через 1 місяць просрочки, це сталось 12.09 і вчора повний винос почався!!Я писала раніше,що вони подзвонили людині в якої я три роки тому замовляла торт на день нородження дитини!!!Єдине,що нас пов"язує що ми підписані один на одного в інстраграме...але в мене профіль закритий...як можливо було її знайти???? Потім друга знайшли,так як він в Польші ,вийшли і знайшли його сестру і сказали,що я його поручителем вказала і що до них зараз їде пристов ... вона злякалась йому почала дзвонити,він чоловіку... А потім знайшли мою тьотю з якою я не спілкуюсь,єдине вона є в фб(який також весь закритий)... Я в шоці вчора була!!! Сьогодні тихо було. І ще сьогодні скаргу залишила на них!!
У меня тоже на днях они чудили ...в первый день когда продали им начался пи.....ц ...как у вас сейчас дела ? Что еще творят кроме обзвона всех кому не лень?

У меня тоже на днях они чудили ...в первый день когда продали им начался пи.....ц ...как у вас сейчас дела ? Что еще творят кроме обзвона всех кому не лень?
Зараз наче тихо. Але я на них подала скаргу на урядову лінію! Якось прислали мені смс що закрийте борг за тіло кредиту і 1000 грн відсотків. Нічого поки не закривала. Може більше нікого не можуть знайти, не знаю. Але поки спокійно)
Post automatically merged:

Мені також таке прийшло вчора:кофе: хай себе краще моніторять)

а ви у вк удалили профіль? я чула, що вони звідти беруть інформацію
Так там профіль я видалила . У фб повністю закритий.

Зараз наче тихо. Але я на них подала скаргу на урядову лінію! Якось прислали мені смс що закрийте борг за тіло кредиту і 1000 грн відсотків. Нічого поки не закривала. Може більше нікого не можуть знайти, не знаю. Але поки спокійно)

Так там профіль я видалила . У фб повністю закритий.
Я тоже подала жалобу на линию ...моих родных довели ,те собрались в прокуратуру жаловаться на них

А мне аж страшно просрочка недели три,все тихо,незнаю кроме звонков,игнор всех,ни одной смс от с1сек и е кеш ,даже на електронку нету,очень подозрительно, правда тело переплачено раза в два,я конечно им простила долг.:__:

Блін мене вони продали цьому калу через 1 місяць просрочки, це сталось 12.09 і вчора повний винос почався!!Я писала раніше,що вони подзвонили людині в якої я три роки тому замовляла торт на день нородження дитини!!!Єдине,що нас пов"язує що ми підписані один на одного в інстраграме...але в мене профіль закритий...як можливо було її знайти???? Потім друга знайшли,так як він в Польші ,вийшли і знайшли його сестру і сказали,що я його поручителем вказала і що до них зараз їде пристов ... вона злякалась йому почала дзвонити,він чоловіку... А потім знайшли мою тьотю з якою я не спілкуюсь,єдине вона є в фб(який також весь закритий)... Я в шоці вчора була!!! Сьогодні тихо було. І ще сьогодні скаргу залишила на них!!
по поводу инстаграмма, если он закрыт, сильно сомневаюсь что можно найти

по поводу инстаграмма, если он закрыт, сильно сомневаюсь что можно найти
Да через синхронизацию контактов можно профиль то найти, но как ты с закрытого вытянуть что-то сможешь - в принципе, никак.

Сисилон 40 дней просрочки, передал меня финфорсу, но это они прислали сообщение на телефон
Как себя с ними вести?
Чего остерегатса? Можно ли с ними договоритса?

Якщо за 40 днів вас не за*бали с*ськи, то вже гірше не буде) мене вони в перший день просрочки встигли за*бати конкретно)

А то что пишут в сообщениях про финфорс, что они могут сделать?

С1ські продали Фінфорсу. Прийшло таке смс. Як затребувати договір факторингу? Але говорити з ними не маю бажання. Можна якось то все перевести на спілкування через електронку?
І взагалі як вони себе поводять?

С1ські продали Фінфорсу. Прийшло таке смс. Як затребувати договір факторингу? Але говорити з ними не маю бажання. Можна якось то все перевести на спілкування через електронку?
І взагалі як вони себе поводять?
перевести все общение на электронку не удастся
будут звонить бесконечно
договор факторинга, насколько я помню, они сами по укрпоште присылают

ведут себя плохо.. но наказать и поставить в угол их некому, так шо маємо те шо маємо

перевести все общение на электронку не удастся
будут звонить бесконечно
договор факторинга, насколько я помню, они сами по укрпоште присылают

ведут себя плохо.. но наказать и поставить в угол их некому, так шо маємо те шо маємо
Ну дорогу в поліцію я знаю, так що....буду воювати щей з цими упирями.

Ну дорогу в поліцію я знаю, так що....буду воювати щей з цими упирями.
пробуйте, может действительно поможет
для себя я избрала тактику полнейшего игнора и воздействовать и угрожать им не удалось)

Письмо пришло где-то через 1-2 недели после продажи. Пишут в Вайбере. Предлагают реструктуризацию и списание части процентов. Если готовы платить - все будет ок. Если нет - готовьтесь к автодозвону каждые 5 минут в течение всего дня. И вы. И родственники (в том числе очень дальние)

Назад
Угорі