lawyer_timoshenko
Читач
Цей номер що вони вказали це не мобільний,думаю можливо якусь реструктуризацію хоч запропонують,не знаю що робити тому й запитую
можно попробовать договорится на списание. Не получится - в блок и игнор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цей номер що вони вказали це не мобільний,думаю можливо якусь реструктуризацію хоч запропонують,не знаю що робити тому й запитую
Не стоит переживать раньше времени! Меня продали 2-3 месяца назад и даже "договор факторинга" заказным прислали. Никого не обзванивали и не кошмарили. Пару раз написали в Вайбер...Мне вот тоже прислали. Стоит ли переживать?
а когда вас продали фифорсуБоже почався телефони терор. звонять всій рідні. у селишне раду..... як довго це буде продовжуватись хто знає??? договір переуступки ненадають, що робити???
Сами шоле прислали договор переуступки заказным, или ты попросила?Не стоит переживать раньше времени! Меня продали 2-3 месяца назад и даже "договор факторинга" заказным прислали. Никого не обзванивали и не кошмарили. Пару раз написали в Вайбер...
аналогично, смска была больше четырёх месяцев назад, и усёНе стоит переживать раньше времени! Меня продали 2-3 месяца назад и даже "договор факторинга" заказным прислали. Никого не обзванивали и не кошмарили. Пару раз написали в Вайбер...
Нэт, сами)Сами шоле прислали договор переуступки заказным, или ты попросила?
АналагЫчэски.2 месяца назад.Финики "пошумели" колажиками знакомым на Вайбер и сдрыснули.Нэт, сами)
Ну не то чтобы договор... Такое пару листов ни о чем)

Ничего себе, мне хоть бы пару листов прислали помимо смски.Нэт, сами)
Ну не то чтобы договор... Ну такое.. пару листов ни о чем)

Мене от через місяць продали. Думаю, що скоро піде жара..десь 3 місяці
Значит ты не мошенник в авторитете)))Ничего себе, мне хоть бы пару листов прислали помимо смски.![]()
Абидна!Значит ты не мошенник в авторитете)))
Не расстраивайся, ты ниче не потерял)
І що вони там в колажах намагались донести?)АналагЫчэски.2 месяца назад.Финики "пошумели" колажиками знакомым на Вайбер и сдрыснули.
Так шо не так страшен волк, как его запах![]()
Не усматривайте злого умысла в том, что вполне объяснимо глупостьюІ що вони там в колажах намагались донести?)
Тоді, не вдаватимусь в подробиці..)Не усматривайте злого умысла в том, что вполне объяснимо глупостью![]()
![]()
Шо ж с убогих и обделённых серым веществом взять то )))
Мені фінфорс вчора написали шоб я себе моніторила на сайті досудової влади. Клоуни)Тільки що прийшло ось таке смс,чи варто їм дзвонити ? CCloan продала Ваш борг компанії FinForce. Для вигідного та мирного врегулювання телефонуйте 0800753775
а досудова влада - це яка?Мені фінфорс вчора написали шоб я себе моніторила на сайті досудової влади. Клоуни)
''Судова'', извините. Автокоррекцияа досудова влада - це яка?
Мені також таке прийшло вчораМені фінфорс вчора написали шоб я себе моніторила на сайті досудової влади. Клоуни)
хай себе краще моніторять)а ви у вк удалили профіль? я чула, що вони звідти беруть інформаціюБлін мене вони продали цьому калу через 1 місяць просрочки, це сталось 12.09 і вчора повний винос почався!!Я писала раніше,що вони подзвонили людині в якої я три роки тому замовляла торт на день нородження дитини!!!Єдине,що нас пов"язує що ми підписані один на одного в інстраграме...але в мене профіль закритий...як можливо було її знайти???? Потім друга знайшли,так як він в Польші ,вийшли і знайшли його сестру і сказали,що я його поручителем вказала і що до них зараз їде пристов ... вона злякалась йому почала дзвонити,він чоловіку... А потім знайшли мою тьотю з якою я не спілкуюсь,єдине вона є в фб(який також весь закритий)... Я в шоці вчора була!!! Сьогодні тихо було. І ще сьогодні скаргу залишила на них!!