CCloan продали долг финфорсу

Тільки що прийшло ось таке смс,чи варто їм дзвонити ? CCloan продала Ваш борг компанії FinForce. Для вигідного та мирного врегулювання телефонуйте 0800753775
можно договориться

Що то за бред, меня продали, а в кабинете по нулям! Кто с етим сталкивался????

Вкладення

• Screenshot_20190913_134140_com.opera.browser.webp
    Screenshot_20190913_134140_com.opera.browser.webp
    62 Кб · Перегляди: 46
Що то за бред, меня продали, а в кабинете по нулям! Кто с етим сталкивался????
Вообще-то это обычное явление, Ваш долг выкуплен, теперь Вы как бы должны компании, которая выкупила Ваш долг.

Вообще-то это обычное явление, Ваш долг выкуплен, теперь Вы как бы должны компании, которая выкупила Ваш долг.
А как мне узнать кто выуупил и сколько я должна??? Интересно.....

Да, мне на почту пришло что продал, но Кому и когда не указано. Я зашла в свой каб и все по нулям и ни какой инфо нет

у данной особы и посильнее цитаты есть
"Наберіть у гугл і подивіться що колектори роблять із дітьми є випадки що спалили,убили,викрали,порізали побили сім'ю, і т.д,Я в ужасі,Я боюсь за дитину,Я вся в боргах,ненавиджу себе за все що я наробила і підставила дитину за це ненавиджу себе найбільше,тепер щодня переживаю,думаю міняти місце проживання,мені страшно!Не знаю як хтось може змінити номер і спати спокійно в невідомості що буде завтра:boredom::sorry::facepalm::facepalm::facepalm::help: "
Та ну ладно, боюсь... Вам 15 рочків? Мені теж погрожують, вчора ШвидкоВоші вивозили мою «личинку»,дочку так назвали, і знайомої сина, бо вспіли поназванювати, то мені тепер застрелитись? А чого просто Н...Х...Й просто не послати, між іншим сьогодні з суми 7120 скинули на 6000 без погроз. І ще питання... А на що ви надіялись, коли не платите, що Вам букет роз подарують і ручку поцьомкають?

Ничего эти козлы нам не сделают
Они не хотят в тюрму
Они если даже и приедут то просто поговорить

Доброго дня! Я з КА "Последний путь". Ви будете платити по вашому кредиту? А то я знаю де ви живете, у вас 2 години на оплату боргу. Інакше я попісяю на ваш вхідний коврик і обмажу дверну ручку гімном. Час пішов
?????? ****** жесть

Боже почався телефони терор. звонять всій рідні. у селишне раду..... як довго це буде продовжуватись хто знає??? договір переуступки ненадають, що робити???

Мне вот тоже прислали. Стоит ли переживать?

Вкладення

• Screenshot_20190916-163233.webp
    Screenshot_20190916-163233.webp
    23.6 Кб · Перегляди: 43
Слава Богу, мне удалось с ними договориться в самом начале просрочки и закрыть их к чертям собачьим... Но есть их клон у меня - е-кеш.

Мне вот тоже прислали. Стоит ли переживать?
мені теж таке прислали. потім 3 дні тиші. аце пару хвилин тому звонить дама для уточненя інформації з приводу родичів, і сказала що завтра всіх на обзвон беруть і шо мені повна ж,,,,,

мені теж таке прислали. потім 3 дні тиші. аце пару хвилин тому звонить дама для уточненя інформації з приводу родичів, і сказала що завтра всіх на обзвон беруть і шо мені повна ж,,,,,
Сколько просрочка у вас?

Назад
Угорі