Cashinsky ФК "Гелексі"

Так, будуть штормити як артилерія градами - можуть накривати цілі квартали де ви живете. Ну то й що? Схиляйте всіх на свою сторону, а самі ви - танк.
Я про те, що у моєму випадку знаходили тільки контактих осіб. Ну і сусіда, який помер 96 року.

Я про те, що у моєму випадку знаходили тільки контактих осіб. Ну і сусіда, який помер 96 року.

Так нехай людина буде готова до більшого. А якщо в неї нікого не знайдуть - слава богу! А от якщо знайдуть, треба щоб людина була готова і не вішалась.

Сразу вспомнила<iframe width="560" height="315" src="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Доброго дня. Ось така смска прийшла сьогодні. "ТОВ «ФК «ГЕЛЕКСІ»(ТМ «Сashinsky») доручив ТОВ«ЄАПБ» стягнути Ваш БОРГ за Дог. №96161. т:0504998597"
До цього було пару дзвінків і смс з вимогою оплатити борг.
Хай спробують стягнути. Носки свої.

Screenshot_2019-11-27-14-13-52-859_com.viber.voip.jpg

Вот буду теперь ждать
Вот буду теперь ждатьScreenshot_2019-11-27-14-13-52-859_com.viber.voip.jpg
Аж глаз от этих восклицательных знаков задёргался. Я бы написала "Обязательноб*ять!"

Так нехай людина буде готова до більшого. А якщо в неї нікого не знайдуть - слава богу! А от якщо знайдуть, треба щоб людина була готова і не вішалась.
Та я не збиралася вішатися... Просто ще новачок в просрочка, то не знала чого чекати...

Та будуть донімати вас і всіх навкруги дзвінками і страшними ужасними погрозами. Уявіть, що ви танк, а вони - індіанці зі стрілами та камінням.
Нащо Ви так?...Я ,наприклад,пам'ятаю iх лише з написiв на конвертах.Там було написано щось на кшталт " Нам повертають усi..." ?‍♀️

Та я не збиралася вішатися... Просто ще новачок в просрочка, то не знала чого чекати...
Знайте - можут конкретно штормить. Але це все можна відносно легко пережити.

Нащо Ви так?...Я ,наприклад,пам'ятаю iх лише з написiв на конвертах.Там було написано щось на кшталт " Нам повертають усi..." ?‍♀️
Це вам повезло. Ці падлючі люди шукають больові точки і тиснуть на них що є сили.

Доброго дня. Ось така смска прийшла сьогодні. "ТОВ «ФК «ГЕЛЕКСІ»(ТМ «Сashinsky») доручив ТОВ«ЄАПБ» стягнути Ваш БОРГ за Дог. №96161. т:0504998597"
У меня тоже самое...на звонки не отвечаю,смс читаю иногда,в спаме

Вкладення

• S91127-14475183(1).webp
    S91127-14475183(1).webp
    81.3 Кб · Перегляди: 76
У меня тоже самое...на звонки не отвечаю,смс читаю иногда,в спаме
Має бути лист з договором факторингу і актом прийому передачі з мокрими печатками, а не роздрукований на кольоровому принтері.

Має бути лист з договором факторингу і актом прийому передачі з мокрими печатками, а не роздрукований на кольоровому принтері.
Только смс,больше ничего..письмо на почту,договор в бумажном варианте?

Так на почту, і договір в паперововому варіанті, а бо його копія, завірена нотаріально. Без цього можете їх слати далеко і прямо.

Мне интересно, почему они вечно пишут,, Предупредите соседей,, Меня аж прет от этой фразы ???
Честно говоря не знаю. Но раз сказали предупредить то надо предупредить)) вечером записки напишу и на дверях расклею, а то вдруг у них планы на 29)))

Покщо не було листів на пошту, можливо все попереду?
Так на почту, і договір в паперововому варіанті, а бо його копія, завірена нотаріально. Без цього можете їх слати далеко і прямо.
Мене вже тут налякали тим кашинським?. Так не солодко від інших мфо, а тут ще й кажуть що ці взагалі відморожені вкрай☹️??

Всем пришло, давайте им коллективную фигу сложим в ответ.
Мне интересно, почему они вечно пишут,, Предупредите соседей,, Меня аж прет от этой фразы ???
Переживают за нервную систему соседей)

Останнє редагування:
Назад
Угорі