Cashinsky ФК "Гелексі"

И как они подали в суд? На бумажке, которую ему прислали?
Я не знаю,в нас по районі друзі зробили групу у вайбер і помагали йому назбирати на адвоката там я це і прочитала...Це було влітку..Як на даний час ситуація я не вкурсі але сподіваюся він змінив юриста

В знайомого 4 МФО ..всі подали в суд.. адвокат сказав що швидше за все присудять продати квартиру і повернути гроші...Суду ще не було,але він вже переживає... сума була 30000 але МФО % призупинило
ни один адвокат такого не скажет. это чушь!

Очень очень очень плохой адвокат.
Нормальные юристы находят огрехи в договорах, у некоторых даже получается признать договор не действительным, некоторые оставляют к оплате только тело, в худшем случае к оплате тело+50%.

Да и в принципе это все дело можно затянуть при умениях и знаниях. Подавать апеляции или же даже пойти с заявлением в суд первому.
Вот вам пример хороших юристов:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/78012886
Рішення суду чудове, все розписано зрозуміло, таке рідко буває, візьму на замітку собі)

Да и в принципе это все дело можно затянуть при умениях и знаниях. Подавать апеляции или же даже пойти с заявлением в суд первому.
Ну правильно. Постановление порадовало:
Апеляційну скаргу ОСОБА_1 задовольнити.

Рішення Печерського районного суду м. Києва від 06 лютого 2018 року скасувати.

У задоволенні позову Товариства з обмеженою відповідальністю &quin;Манівео швидка фінансова допомога&quxt; до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості - відмовити.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю &qula;Манівео швидка фінансова допомога&qut-; на користь держави судовий збір за подання апеляційної скарги у розмірі 2 400 грн.

И как остальные будут подавать в суд? Если суд выигрывает МФО, то заемщик выплачивает только ввиду своей юридической безграмотности. Имея дело с хорошим юристом, окончательный результат будет именно такой.

Lilu, Ніякий суд не може присудити продати квартиру із-за МФО ,тим більше якщо це єдине житло і якщо там прописані малолітні діти.І ні один адвокат цього не порекомендує робити.Якщо такий адвокат,то вже краще пошевелити мозгами і самому себе в суді захищати!!!!!

Очень очень очень плохой адвокат.
Нормальные юристы находят огрехи в договорах, у некоторых даже получается признать договор не действительным, некоторые оставляют к оплате только тело, в худшем случае к оплате тело+50%.

прикольно, фамилия судьи и отличного адвоката по банковским делам очень совпадают Главная

Ну правильно. Постановление порадовало:

И как остальные будут подавать в суд? Если суд выигрывает МФО, то заемщик выплачивает только ввиду своей юридической безграмотности. Имея дело с хорошим юристом, окончательный результат будет именно такой.
Вы обратите внимание на вот это http://reyestr.court.gov.ua/Review/78979227

прикольно, фамилия судьи и отличного адвоката по банковским делам очень совпадают Главная
Не скажу, услугами данного адвоката и его конторы не пользовался, прокомментировать не могу (

Либо вы очередной калл, либо друг ваш лапшу вам вешает, либо третьего варианта не вижу
Я кстати тоже понять не могу, какой адвокат такой мог сказать что квартиру надо продавать из-за 30 000 долга? Такие вообще в природе существуют?

Либо вы очередной калл, либо друг ваш лапшу вам вешает, либо третьего варианта не вижу
Я не кал..можу силку лк будь якого мого займу з 34 МФО скинути. . Може і вішає лапшу або адвокат ідіот повний

Скорее всего оба ид*оты, а вам лапшу повесили
Він реально мені такого страху нагнав...думаю в мене тіло 125000 і діти і куди я з ними піду як квартиру заберуть..Зпвдяк З форуму я трохи заспокоїлась але всеодно думаю про це постійно

В знайомого 4 МФО ..всі подали в суд.. адвокат сказав що швидше за все присудять продати квартиру і повернути гроші...Суду ще не було,але він вже переживає... сума була 30000 але МФО % призупинило

Ага сразу 4 мфо подали. А почему у него не 10 мфо, тоже бы все 10 подали.

Назад
Угорі