Cashinsky ФК "Гелексі"

Чого проблемний? Ви спробували домовитися?
Я ще раніше спілкувалася з ЄАПБ і вони сказали Шо навряд чи домовитися можна, але спробувати можна)
Раз пробовал,говорят нет возможности,пока решаю вопросы с теми которые идут на уступки.

Головне що по них немає взагалі ніяких рішень суду, ніхто не звертався в суд
У мене прострочення вже три місяці, але навіть колекторам не поодають, надіюся домовитися оплатити твльки по договору

Ось знайшла один позов, цікаво чим закінчиться

До этого вы говорили что никто не выигрывал. а теперь что-то другое говорите....
Вы слегка запутались...

Останнє редагування:
А ещё им лицензию нацкомфинуслуг выдал только в октябре месяце, до этого они выдавали без неё. Поэтому это главный пункт, которым можно давить на списание и оплату тела

Артем, А це вже цікаво!Тобто ,якщо вони мені прислали всю інформацію про попередні кредити,то ця інформація є для мене гарним +?

тогда тем более вы сказали не правду. много выигранных дел против мфо. полистайте внимательнее.
Можете скинути, ато я не знайшла, хоча дивилась монейвео, у них дуже багато проваджень

не вижу связи между ,,відкрито впровадження,, и ,,мфо виграє,,......
На прикладі того ж манівео можете відкрити і почитати, там у пошуку не важливо кого писати, позивача чи відповідача, воно все шукає по тому, що ввели
Скільки я спілкувалася за ці мфо, ніхто не визнавав договір недійсним, можливо тільки деякі пункти
І до речі майже всі позови манівео були задоволені

І до речі майже всі позови манівео були задоволені
Конечно были. Ответчик ведь не пошел в суд, не взял юриста и не начал гнуть свою линию, не указал на законы которые запрещают пеню и штрафы более 50% кидать. Судьи тоже люди, они не могут абсолютно все законы держать в голове, иногда им надо про них "напоминать"

Конечно были. Ответчик ведь не пошел в суд, не взял юриста и не начал гнуть свою линию, не указал на законы которые запрещают пеню и штрафы более 50% кидать. Судьи тоже люди, они не могут абсолютно все законы держать в голове, иногда им надо про них "напоминать"
В знайомого 4 МФО ..всі подали в суд.. адвокат сказав що швидше за все присудять продати квартиру і повернути гроші...Суду ще не було,але він вже переживає... сума була 30000 але МФО % призупинило

В знайомого 4 МФО ..всі подали в суд.. адвокат сказав що швидше за все присудять продати квартиру і повернути гроші...Суду ще не було,але він вже переживає... сума була 30000 але МФО % призупинило
Очень очень очень плохой адвокат.
Нормальные юристы находят огрехи в договорах, у некоторых даже получается признать договор не действительным, некоторые оставляют к оплате только тело, в худшем случае к оплате тело+50%.

Да и в принципе это все дело можно затянуть при умениях и знаниях. Подавать апеляции или же даже пойти с заявлением в суд первому.
Вот вам пример хороших юристов:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/78012886

))))

Какие МФО подали, если не секрет и какие тела?

Очень очень очень плохой адвокат.
Нормальные юристы находят огрехи в договорах, у некоторых даже получается признать договор не действительным, некоторые оставляют к оплате только тело, в худшем случае к оплате тело+50%.

Да и в принципе это все дело можно затянуть при умениях и знаниях. Подавать апеляции или же даже пойти с заявлением в суд первому.
Вот вам пример хороших юристов:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/78012886
Дякую за силку..гляну..я ьакта хотіла до цього юриста потім подумала що не хочу квартиру продавати, знайшла іншого вроді непоганий і толковий але час тягне....кароче ппц...розчарувалась я в юристах

Назад
Угорі