Cashinsky ФК "Гелексі"

Компания спокойная, но проценты комические, на уступки могут пойти, если грузить их

Мені вони взагалі рідко дзвонять, уже три місяці пройшло, можливо раз в два-три тижні дзвонять з ЄАПБ) спілкуються ввічливо, порівняно з іншими
Якщо добре почитати договір, то в ньому прописано Шо на дані правовідносини не розповсюджується положення ЗУ Про захист прав споживачів, що є дуже погано для нас(( також у договорі є електронний цифровий підпис
В реєстрі судових рішень їх немає, значить в суд не подають
Дуже надіюся скоро домовитися з ними і закрити по договору
Можливо хтось спробував домовитися?

Serega1112, я пыталась. Ни в какую. Передали меня в европейское агенство по возврату долгов
Я так зрозуміла, що вони не продають договір, а просто співпрацюють разом, думаю між ними є якийсь договір, точно не факторингу

Dusha, так это и есть вроде факторинговое агенство. Или я что то не поняла

Yusya, Я також не дуже зрозуміла.Вони вже мабуть самі не розуміють ,що говорять ,для того ,щоб хоч якось налякати.

Yusya, Мені все це часом нагадує гру:"Знайди логіку."

Артем, Поділіться з нами.

Делится нечем, звонят ЕАПБ, как выше написано

Нужно писать Кашинскому на юридический адрес письмо с объяснением и прошением, чтобы оплатить только тело либо тело + % до просрочки

Сдвиг есть, но небольшой, жду ответ от них

Делится нечем, звонят ЕАПБ, как выше написано

Нужно писать Кашинскому на юридический адрес письмо с объяснением и прошением, чтобы оплатить только тело либо тело + % до просрочки

Сдвиг есть, но небольшой, жду ответ от них
Скажите пожалуйста,а как вы писали?

В произвольной форме
На имя имя директора с просьбой списать все заоблачные штрафы и пеню и сойтись на теле +50%
У договорі чітко прописано, що на дані правовідносини не розповсюджується ЗУ Про захист прав споживачів, тоді чому ви вирішили саме 50% від тіла кредиту оплачувати?
Я вважаю, суто по договору, якщо не хочуть, подавати в суд

У договорі чітко прописано, що на дані правовідносини не розповсюджується ЗУ Про захист прав споживачів, тоді чому ви вирішили саме 50% від тіла кредиту оплачувати?
Я вважаю, суто по договору, якщо не хочуть, подавати в суд
Их договора не соответсвующие законодательству Украины. Если лицензию им выдал нацкомфинуслуг (государственный орган), то они в любом случае должны действовать на законных основаниях, в том числе и по п.5ч.3.ст18 О защите прав потребителей. Если у них в договоре прописано, что этот закон на них не влияет, то договор уже можно оспорить

Их договора не соответсвующие законодательству Украины. Если лицензию им выдал нацкомфинуслуг (государственный орган), то они в любом случае должны действовать на законных основаниях, в том числе и по п.5ч.3.ст18 О защите прав потребителей. Если у них в договоре прописано, что этот закон на них не влияет, то договор уже можно оспорить
Я згодна що його можна оскаржити, інша сторона що в реєстрі судових рішень є декілька таких справи проти мфо щодо визнання договору недійсним, одна жодне не будо позитивне в сторону позивача

Якщо юрист дійсно знається на таких договорах, то можна оспорити і повернути суто тіло кредиту, якщо мфо доведе що дійсно ви отримували ці гроші

Я згодна що його можна оскаржити, інша сторона що в реєстрі судових рішень є декілька таких справи проти мфо щодо визнання договору недійсним, одна жодне не будо позитивне в сторону позивача

Якщо юрист дійсно знається на таких договорах, то можна оспорити і повернути суто тіло кредиту, якщо мфо доведе що дійсно ви отримували ці гроші

Тут і зрозуміло чого не підуть в суд, бо договори, вибачте, як з жопи дістали, не відповідають всім вимогам ЦКУ

Вы пересмотрели все суды???

Вы пересмотрели все суды???
В реєстрі судових рішень можна ввести назву мфо і подивитися які були провадження за їх участю, головне вводити як юр назва
Звичайно всі не дивилась, але деякі читала, де провадження щодо визнання договору недійсним

Это вы говорите только про Гелекси( Кащинский), я так понимаю.
И какими были решения суда?

Головне що по них немає взагалі ніяких рішень суду, ніхто не звертався в суд
У мене прострочення вже три місяці, але навіть колекторам не поодають, надіюся домовитися оплатити твльки по договору

Ось знайшла один позов, цікаво чим закінчиться

Вкладення

• 6B4ED871-03BC-4B31-B8D7-4ACA14E619FE.webp
    6B4ED871-03BC-4B31-B8D7-4ACA14E619FE.webp
    32.6 Кб · Перегляди: 112
Кто договорится с Кашинским сразу отпишитесь,самый проблемный пока.

Кто договорится с Кашинским сразу отпишитесь,самый проблемный пока.
Чого проблемний? Ви спробували домовитися?
Я ще раніше спілкувалася з ЄАПБ і вони сказали Шо навряд чи домовитися можна, але спробувати можна)

Назад
Угорі