Cashinsky ФК "Гелексі"

Добрий день всем, вот такая смска пришла : ТОВ "ФК "ГЕЛЕКСІ" (ТМ "Cashinsky") доручив ТОВ "АПБ" стягнути Івш Борг за Дог. № 32309. Інф. за № 0684998597, месяц просрочки всегото, подскажите кому меня продали??
Я знаю только ЕАПБ.

Admin, а как же узнать точнее кто такие, только позвонить получается надо.. щас все равно нет денег отдавать, буду звонить когда будут деньги.

Ksushka, если ЕАПБ, эти сами наберут.

Добрий день всем, вот такая смска пришла : ТОВ "ФК "ГЕЛЕКСІ" (ТМ "Cashinsky") доручив ТОВ "АПБ" стягнути Івш Борг за Дог. № 32309. Інф. за № 0684998597, месяц просрочки всегото, подскажите кому меня продали??
це не продано, а доручено стягнути ...
по представництву....тобто, ЄАПБ буде вам дзвонити за них, а можуть і дві компанії паралельно дзвонити !
що там знати в google забийте і почитайте відгуки ...ЄВропейське агенство по стягненню боргів

мне тоже сегодня пришло такое смс,что от них ждать,кто сталкивался?

Вот тоже зашла кашинский просрочка 2 месяца, странно как то не штрафов не пени не процентов по прочрочки. Даже не знаю что и думать. :dntknw:

Смсок не шлют, только пару раз на имейл письма приходили.

Вкладення

• пнген.webp
    пнген.webp
    19.3 Кб · Перегляди: 113
Я тоже так заходила, а потом когда перехожу вернуть - оп и другая сумма

Я тоже так заходила, а потом когда перехожу вернуть - оп и другая сумма
Пока таже сумма, хм.. наверное еще не дошли до меня. Это пока самый тихий и не зае...й займ.

Из моих 9 ти.

Останнє редагування:
Это идея банк..или cash up...у них такие номера
0322474895 вам этот номер не звонил ?
Кто это такие ?
Уже несколько раз звонили трубку не брал ,и вот мин 10 назад тоже звонили .[/QUOTE]

[QUOTE = "Admin, post: 1514, member: 1"] Це нагадує мені с1сЬки-Лоан. Оформляє заявку, відразу "дякуємо вам, що скористалися послугами нашої компанії", а як прострочення один день "е, ти шо ?! Ти коли бабки віддаси, ypoд")) [/ QUOTE]

Така ж фігня в майвалеті

Вот тоже зашла кашинский просрочка 2 месяца, странно как то не штрафов не пени не процентов по прочрочки. Даже не знаю что и думать. :dntknw:

Смсок не шлют, только пару раз на имейл письма приходили.
А Вы нажмите на "продлить кредит" или "вернуть" и очень удивитесь тому какая сумма там... у меня так было. думала пролонгацию сделать, а там набежало столько, что волосы дыбом стали

Scrodinger, І в мене так .А я вже вдень аж зраділа .Статус -"приостановленный" і сума більш-менш адекватна. Вже думала їх якось закрию, а натиснула кнопку оплатити і дійсно "офигела" від суми.Ну нехай тоді поки що гуляють!!!

1 раз мав у них просрочку -днів 4-5, але попередив в 1 ич 2-ий день просрочки. ніхто навіть не звонив за цей час, просто листи на електронку щодня по одному. потім закрив. новий дали - поки відкритий.

тому поки нічо дуже поганого сказати не можу

Так ви праві! Я як подумаю що могла купити за ті всі пролонгаціі жити не хочеться, а ще і винна лишаюсь!!!

Деколи йду з дітьми вони щось просять ,а я не можу купити. А ти у*лю*кам такі тисячі віддала. Знаю сама влізла.
Як я Вас розумію!!!В мене синочок 3роки, завжди дитина хоче сочок чи цукерочки, я певний час просто обмежувала його в цьому через ці кредити, а потім - просто забила!!!Діти важливіші за цих уродів!

Як я Вас розумію!!!В мене синочок 3роки, завжди дитина хоче сочок чи цукерочки, я певний час просто обмежувала його в цьому через ці кредити, а потім - просто забила!!!Діти важливіші за цих уродів!
И это правильно

Serega1112, я пыталась. Ни в какую. Передали меня в европейское агенство по возврату долгов

Yusya, І в мене Кашінський також там.Вчора з ЕАПБ дзвонили сказали,що через два дні будуть продавати колекторам.Чекаю.

Serega1112, я пыталась. Ни в какую. Передали меня в европейское агенство по возврату долгов
Yusya, І в мене Кашінський також там.Вчора з ЕАПБ дзвонили сказали,що через два дні будуть продавати колекторам.Чекаю.
Большие у вас долги

?

Назад
Угорі