Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Реально?))))) ще є такі артифакти?))))Artem148148, звонки от культурных калов, которые от слова на букву х сознание теряют.
Да. Это именно они)Реально?))))) ще є такі артифакти?))))
народ поможіть!!!!!!Добрий день!
Підкажіть, в кого як з кашинським. В мене просрочка 4 місяці, сказали якщо завтра не заплачу 2000 (тіло 2800 нарахували 14500) то передають в юридичний відділ, і гратись не будуть зі мною, приїдуть. Писала в нацком рішення немає. Підстажіть що робити...в мене паніка...десь місяць взагалі н чула їх
У меня по ним уже 3месяца просрочка. Продали уже давно. Даже никто и не звонит сейчас. Пару раз спокойной звонили, общались и на. Этом всё тишина. Кому продали не знаюДобрий день!
Підкажіть, в кого як з кашинським. В мене просрочка 4 місяці, сказали якщо завтра не заплачу 2000 (тіло 2800 нарахували 14500) то передають в юридичний відділ, і гратись не будуть зі мною, приїдуть. Писала в нацком рішення немає. Підстажіть що робити...в мене паніка...десь місяць взагалі н чула їх
народ поможіть!!!!!!
ЕАБ дзвонить до вас, чи хтось інший?У меня по ним уже 3месяца просрочка. Продали уже давно. Даже никто и не звонит сейчас. Пару раз спокойной звонили, общались и на. Этом всё тишина. Кому продали не знаю
У меня с апреля вроде просрочка. Еапб переступили, эти вообще спокойные, никакой борзоты. Звонки очень редкие и информационные. Типа вы должны, пожалуйста до такого-то, такого погасите и всеЕАБ дзвонить до вас, чи хтось інший?
до мене тоже ЕАБ дзвонили, спокійні були, а сьогодні вже погрози посипалисьУ меня с апреля вроде просрочка. Еапб переступили, эти вообще спокойные, никакой борзоты. Звонки очень редкие и информационные. Типа вы должны, пожалуйста до такого-то, такого погасите и все
Дивно. Не чув про агресію від цихдо мене тоже ЕАБ дзвонили, спокійні були, а сьогодні вже погрози посипались
сама в шоці сьогодні була....Дивно. Не чув про агресію від цих
а вони далі продають?Дивно. Не чув про агресію від цих
Не знаю навіть. Давно їх не чути взагалісама в шоці сьогодні була....
а вони далі продають?
Нет никто не звонит. Раньше звонили в начале просрочек а теперь тишинаЕАБ дзвонить до вас, чи хтось інший?
У меня тоже так было пару раз позвонили спокойной поговорили и всё тишина. Они вообще какие-то безобидныеУ меня с апреля вроде просрочка. Еапб переступили, эти вообще спокойные, никакой борзоты. Звонки очень редкие и информационные. Типа вы должны, пожалуйста до такого-то, такого погасите и все