Cashinsky ФК "Гелексі"

Добрий день!
Підкажіть, в кого як з кашинським. В мене просрочка 4 місяці, сказали якщо завтра не заплачу 2000 (тіло 2800 нарахували 14500) то передають в юридичний відділ, і гратись не будуть зі мною, приїдуть. Писала в нацком рішення немає. Підстажіть що робити...в мене паніка...десь місяць взагалі н чула їх

народ поможіть!!!!!!
Сколько можно повторять? Если Вы не способны "на уровне" общаться с каллом - не делайте этого вообще. Сам факт того, что у Вас паника говорит о том, что они добились своего. Никто никуда не приедет. Забудьте. Пусть передают сразу в конституционный суд Узбекистана.

Нет никто не звонит. Раньше звонили в начале просрочек а теперь тишина

У меня тоже так было пару раз позвонили спокойной поговорили и всё тишина. Они вообще какие-то безобидные
І в мене були спокійні, аж забулась за них, а вчора панянка подзвонила і ви не розумієте з чим граєтесь, я в понеділок передаю іншим людям...вони з ваии по іншому будуть говорити....

І в мене були спокійні, аж забулась за них, а вчора панянка подзвонила і ви не розумієте з чим граєтесь, я в понеділок передаю іншим людям...вони з ваии по іншому будуть говорити....
Это при какой просрочке они так начали разговаривать?

4 місяці, сьогодні знов передзвонила сказала що в понеділок буде виїздна група
Не будет никаких групп!!! Они вас боятся больше чем вы их!!!
Я то розумію, але чого вони так завелись....спокійні були..нікого не чіпали
Привыкайте. На вас будут только психологически давить.
Или суд, и 20% от официального дохода.

Останнє редагування:
дзвонили сьогодні знов з ЕАБ , сказали що передають документи на виїздну групу...хто з ними стикався?

дзвонили сьогодні знов з ЕАБ , сказали що передають документи на виїздну групу...хто з ними стикався?
Если вы имеете ЕАПБ (Европейська Агенция Повернення Боргив), то мне они только звонили и смски присылали.

вони самі....чудять
Еще как... :) Их звонилкам нельзя разговаривать больше 2-х минут)))
Я когда-то был еще не опытным, и хотел с ними договариваться на реструктуризацию...
Так не смог!!! Связь обрывается, и им перезвонить невозможно:ahaha:
Сами перезванивают на следующий день!)))

Еще как... :) Их звонилкам нельзя разговаривать больше 2-х минут)))
Я когда-то был еще не опытным, и хотел с ними договариваться на реструктуризацию...
Так не смог!!! Связь обрывается, и им перезвонить невозможно:ahaha:
Сами перезванивают на следующий день!)))
я їм сказала що рішення від нацкому прийшло що є нарушення в договорі, і потрібно чекати 15 днів (збрехала), а вона тоді чекайте, а я відправляю виїздну групу

Назад
Угорі