Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Дякую, завтра тоді напишу виконавиці

Зайшла в групу по ТСН і таке побачила, нарешті взялися за розголос трохи чи що
так-с, а хто це в нас тут в розслідуванні такий красівий?)))

Screenshot 2025-12-03 at 14.14.50.webp

Надійшло повідомлення ,що якась там заявка на отримання коштів вам добрена . Посилання, перейдіть за ним і отримайте . Це ж спам правильно ? Прийшло після того , як здійснила часткову оплату по ВП

Надійшло повідомлення ,що якась там заявка на отримання коштів вам добрена . Посилання, перейдіть за ним і отримайте . Це ж спам правильно ? Прийшло після того , як здійснила часткову оплату по ВП
Так, мені тоже часто таке приходить

Бізнес Позика вирішила що сама розумна чи що ,внесла першу оплату по ВП від них полетіли пропозиція , спишимр половину ,якщо через особистий кабінет оплатите . Але виконавцю нічого не казати . В ***** йдіть з такими пропозиціями, ще й без надання гарантійки

Не можу зрозуміти ******** логіки БП, як до суду я пропонувала щоб розбити тіло і я виплачу , вони не хотіли. А зараз коли є вп , шлють пропозиції щоб закрити за половину суми, але виконавця до відома не ставити і без гарантійки . Хочуть намахати,в вже не вийде . Буду платити вп і пішли на х*р

Доброго дня , оплачую свої вп,вношу кожного місяця по ним від 1-3 тисяч . Все наче добре . Зранку приходить сповіщення про надходження документу про арешт та опис нерухомого майна (маю ділянку ). Пишу виконавцю, про те що оплачую вп по скільки можу . Він пише що майно реалізують . Каже або сплачуйте повністю або я реалізую його . Сказав що можу спробувати домовлятися, але дав на це 15 днів і тоді буде реалізовувати . Чи можна спробувати домовлятися зі стягувачем , підкажіть будь ласка

Останнє редагування:
Доброго дня, можливо хтось знає де знайти актуальні контакти Смарткредит , бо той телефон що на сайті неактуальний . А треба зв'язатися з ними

Назад
Угорі