Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
треба зміцнювати, просто необхідно!От нерві якраз вже на ниточці.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
треба зміцнювати, просто необхідно!От нерві якраз вже на ниточці.
ТакСпам, правильно?
Треба собі вже розписати які вони є,щоб дарма людей не турбувати, дякуюТак
Банальна лякалка
З часом ви не реагуватимете зовсім.Треба собі вже розписати які вони є,щоб дарма людей не турбувати, дякую![]()
От сьогодні напевно і буду зміцнювати) У чоловіка день народження)))треба зміцнювати, просто необхідно!
Та вони сидять, сидять-мовчать, мовчать, а потім в один момент всі разом як починають тереризувати, вже сил ніяких немає. Хочеться кудись збігти далеко, щоб ніхто навіть і не знав де я.Вони сьогодні якісь особливо всі активні, затемнення скоро певно. БП вже сама шле спам ,бо я на Юр стимул не реагую. Вже і пакет документів пишуть що зібрали
Змініть ставлення до цього, я теж так це сприймала,але після порад та підтримки з форуму змінила своє відношенняОт сьогодні напевно і буду зміцнювати) У чоловіка день народження)))
Та вони сидять, сидять-мовчать, мовчать, а потім в один момент всі разом як починають тереризувати, вже сил ніяких немає. Хочеться кудись збігти далеко, щоб ніхто навіть і не знав де я.
Чудово.Змініть ставлення до цього, я теж так це сприймала,але після порад та підтримки з форуму змінила своє відношення
А можна по іншому назватиПора відкривати свою контору. Назвемо,скажімо "Дід і Ко"
НіА можна по іншому назвати![]()
Вакансії сторожа не буде, тож йди працюй.А можна по іншому назвати![]()
Та не дуже хотілосьВакансії сторожа не буде, тож йди працюй.
Бо ж борги треба повертати
Та не дуже хотілось![]()

Сподіваюся що скоро згорять, і рано чи пізно додзвоняться до свого кінцяОт й****** створіння , вихідний і бот чоловіку ще дзвонить , видно підгорає в тих англічан
Мені головне не дзвонять і не пишуть, але чоловік їм теж "сюрприз" такий самий зробивСподіваюся що скоро згорять, і рано чи пізно додзвоняться до свого кінця