Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Спам, правильно?

Вкладення

• Screenshot_20240620-133250.webp
    Screenshot_20240620-133250.webp
    57.1 Кб · Перегляди: 167
Вони сьогодні якісь особливо всі активні, затемнення скоро певно. БП вже сама шле спам ,бо я на Юр стимул не реагую. Вже і пакет документів пишуть що зібрали

треба зміцнювати, просто необхідно!
От сьогодні напевно і буду зміцнювати) У чоловіка день народження)))
Вони сьогодні якісь особливо всі активні, затемнення скоро певно. БП вже сама шле спам ,бо я на Юр стимул не реагую. Вже і пакет документів пишуть що зібрали
Та вони сидять, сидять-мовчать, мовчать, а потім в один момент всі разом як починають тереризувати, вже сил ніяких немає. Хочеться кудись збігти далеко, щоб ніхто навіть і не знав де я.

От сьогодні напевно і буду зміцнювати) У чоловіка день народження)))

Та вони сидять, сидять-мовчать, мовчать, а потім в один момент всі разом як починають тереризувати, вже сил ніяких немає. Хочеться кудись збігти далеко, щоб ніхто навіть і не знав де я.
Змініть ставлення до цього, я теж так це сприймала,але після порад та підтримки з форуму змінила своє відношення

Змініть ставлення до цього, я теж так це сприймала,але після порад та підтримки з форуму змінила своє відношення
Чудово.
Причому замітьте - абсолютно безкоштовно)
Я це пишу для майбутніх читачів які шукатимуть помагаторів які нічого не зроблять але візьмуть кошти за нібито допомогу. Хоча в чому саме та допомога - нікому не відомий факт.

От й****** створіння , вихідний і бот чоловіку ще дзвонить , видно підгорає в тих англічан

Ото в них підгорає,вже другий день біти чоловіка на бота кинули на дозвон. Певно сімку легше змінити

Мовчали вчора аж, сьогодні згадали. Ну що буде сьогодні прокурор дзвонити,погрози , знов викрадення чи приїде банда на сірому ланосі

Вкладення

• Screenshot_20240625-083525.webp
    Screenshot_20240625-083525.webp
    39.6 Кб · Перегляди: 112
Назад
Угорі