Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
А це не моя знайома , це слідча яка веде справу стосовно моєї заяви, я їй зателефонувала, вона сказала підійти, заяву з 3 особою написали. Вона сказала написати її телефон, вони не перезвонили. Зате як вона почала дзвонити, то чомусь і реквізити повидаляли в усіх тих кому її відправили, але це вже було передано. Моя знайома займається дуже тяжкими злочинама, я просто радилася з нею що до бітів і вона погодилася допомогти і направила мене до своєї колеги

На електронну пошту їм лист направлено, скарга в НБУ теж є
Я не розумію, як може слідча вести вашу справу, тим паче, якщо вона не ваша знайома, стосовно вашої заяви на кредит 7. Слідчі займаються зовсім іншими справами, якщо коротко - то це кримінальні справи. Звісно, ви можете написати заяву на розповсюдження інформації третім особам на МФО в поліцію навіть, в кібер поліцію, в нбу. Але , щоб слідчі прям займалися цим, це нонсенс)Ще і давали свій телефон в МФО, щоб їй дзвонили. Чесно, якась абракадабра)

Я не розумію, як може слідча вести вашу справу, тим паче, якщо вона не ваша знайома, стосовно вашої заяви на кредит 7. Слідчі займаються зовсім іншими справами, якщо коротко - то це кримінальні справи. Звісно, ви можете написати заяву на розповсюдження інформації третім особам на МФО в поліцію навіть, в кібер поліцію, в нбу. Але , щоб слідчі прям займалися цим, це нонсенс)Ще і давали свій телефон в МФО, щоб їй дзвонили. Чесно, якась абракадабра)
Просто вона займається питаннями цими зараз, дуже багато заяв що до цього. Особливо по привату, тому що їх працівники продають данні і винакає багаторізних ситуацій. Особливо пов'язаних з незрозумілими дзвінками , після яких з карти зникають кошти. Якби вона займалася іншими злочинами , то мене б напевно до неї не направили. І якби не зателефонували їй,то за мою заяву навіть би й ніхто не згадав і нею б не займався. Як мені пояснили у них зараз увага на іншому. Можливо вони хоч якось повпливають на них. А скаргу в НБУ я відправила ще вчора, яку разом із нею і оформила

Це точно вам Кредитпромінвест кошмарить так? Зазвичай такий треш з підміною номеру тільки у бітів
Я думаю що так.Тому що такі дзвінки почались після повідомлення,що е гроші продали кредит кредитпромінвесту.

Не***** таки апетити у Е-гроші, прийшло смс від них, що продали кредитпромінвест. При тілі 12 хочуть 50727
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, а ви з Кредитпромінвест спілкувались чи ні?

Доброго дня, дзвонили поки 2 рази за 2 тижні, пропонують знижку у 1000, поки з такими приколами йдуть в ліс
А я вже не можу з ними. В мене тіло 30к, а хочуть щоб я повернула 162к. Вони мені пропонували заплптити 30 к, а залишок 40 к розбити на щомісячний платіж, а решту вони спишуть, потім пропонували за 41к повністтю закрити, потім за 52600, потім за 57600. Я їх бортую як можу. Але вони телефонують моєму чоловікові, а він про ці кредити не знає. Я вже не знаю що робити і куди звертатись. І мамі моїй у вайбері написали, що я не виходжу на зв'язок. Я їх номера ніде не вказувала.

А я вже не можу з ними. В мене тіло 30к, а хочуть щоб я повернула 162к. Вони мені пропонували заплптити 30 к, а залишок 40 к розбити на щомісячний платіж, а решту вони спишуть, потім пропонували за 41к повністтю закрити, потім за 52600, потім за 57600. Я їх бортую як можу. Але вони телефонують моєму чоловікові, а він про ці кредити не знає. Я вже не знаю що робити і куди звертатись. І мамі моїй у вайбері написали, що я не виходжу на зв'язок. Я їх номера ніде не вказувала.
Обязательно расскажите всем окружающим о своих кредитах иначе вместо вас это сделают коллекторы ещё и наврут кучу всего например расскажут маме или двоюродному дяде что вы его сделали поручителем по кредиту так что лучше сами все расскажите, у вас антиспам на телефоне стоит?

Обязательно расскажите всем окружающим о своих кредитах иначе вместо вас это сделают коллекторы ещё и наврут кучу всего например расскажут маме или двоюродному дяде что вы его сделали поручителем по кредиту так что лучше сами все расскажите, у вас антиспам на телефоне стоит?
Та я майже всим розповіла, а от чоловіку ніяк не можу наважитись це зробити.

Супругам и родителям МФО звонят в первую очередь) а сколько всего у вас МФО?
ті шо з протермінуванням 4 шт(Селфі, Аванс, Кредит Каса, і ось ці дауни Кредитпромінвест). і ще 2 дрібні, але я їх і так закрию. Селфі через 80 днів протермінування запропонували закрити за тіло кредиту, аванс кредит написали що продали мене УкрБоргу, а вони тільки на електрону пошту написали лист і все, кредит каса відали мене Юридичній спілці Стімул(наче так), ну а Кредитпромінвесту я дісталась від ЄГроші
Та я розумію. Хочу сьогодні спробувати з ним поговорити. Дуже сподіваюсь, що пройде все більш менш добре

Буде гірше, коли за Вас це зроблять звонарі

Всим доброго дня. Тільки що пришло повідомлення від АО"Юридичний Стимул"(це мою справу передали туди КредитКаса). Трохи не зрозуміла що вони від мене хочуть і що мені з цим робити?

Вкладення

• Снимок экрана 2024-06-20 125235.webp
    Снимок экрана 2024-06-20 125235.webp
    37.3 Кб · Перегляди: 86
Всим доброго дня. Тільки що пришло повідомлення від АО"Юридичний Стимул"(це мою справу передали туди КредитКаса). Трохи не зрозуміла що вони від мене хочуть і що мені з цим робити?
Грошей хочуть і то багато. Повідомлення видалити,лист, якщо звісно надішлють, використати за призначенням

Назад
Угорі