Ксенa
Форумчанин
- Дописи
- 69
- Реакції
- 41
- Бали
- 308
Ксенa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось і лаконічна відповідь.Не треба воно Вам
Дякую
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ось і лаконічна відповідь.Не треба воно Вам
Цього довбня знаю особисто. Рідкісний дятелДякую за відповідь.
В Телеграмі якісь Усенко К пропонували за тіло домовлятись ДО СУДУ
ЗА 1 МФО 2000грн
Прямо найкращий відгукЦього довбня знаю особисто. Рідкісний дятел
Тіло 8000, протермінування 15 днівЯке тіло і яке протермінування?
Та да є в них таке. Але записи телефонних розмов краще робитиЯ вже хвилювалася що біти затихли, позвонили бабусі під моїм номером, почали говорити,що начисляють 1000 доларів в день, потім в годину що на вулицю викинуть. Квартиру забирать. Представився цей безмозковий Валерієм Петровичем. Почали звонити до мене, я взяла трубку, сказали що то не вони звонить, а шахраї. Попросили запис розмови, я сказала що запис передам слідчим , кинули трубку
Це тільки початок, краще не спілкуватися з ними, вони морально давят!Я вже хвилювалася що біти затихли, позвонили бабусі під моїм номером, почали говорити,що начисляють 1000 доларів в день, потім в годину що на вулицю викинуть. Квартиру забирать. Представився цей безмозковий Валерієм Петровичем. Почали звонити до мене, я взяла трубку, сказали що то не вони звонить, а шахраї. Попросили запис розмови, я сказала що запис передам слідчим , кинули трубку
Повірте, я в мед універі на патанатомії була в перших рядах хто препарації робив, я сама морально можу задавитиЦе тільки початок, краще не спілкуватися з ними, вони морально давят!
Він сказав,що жити по закону значить слідувати стадним інстинктам,а він не стало. Мені того було достатньоПрямо найкращий відгук. Була справа спілкування з ним. Психологічні прийоми вмикає гарно
Він просто помилка еволюції і якийсь неправильний набір хромосомВін сказав,що жити по закону значить слідувати стадним інстинктам,а він не стало. Мені того було достатньо
З Днюхою Вас. Здоров'я, терпіння і всіляких гараздів.Ну що ж біти познайомилися з усією моєю родиною, пацієнтами. Дякую що нагадали їм що у мене день народження,а то ще б забули привітати.
Дякую так і роблю,а тут ще таки пропозицій шикарні шлють, думаю яка ж кращаЗ Днюхою Вас. Здоров'я, терпіння і всіляких гараздів.
Присвятіть цей день собі і не думайте про шараги
Надіюся ефектом бумерангу кожному з тої шараги все вернеться за їхні дії.Ну що ж біти познайомилися з усією моєю родиною, пацієнтами. Дякую що нагадали їм що у мене день народження,а то ще б забули привітати.
С днём рождения вас!) Пусть все, что задумано, сбудится!)Ну що ж біти познайомилися з усією моєю родиною, пацієнтами. Дякую що нагадали їм що у мене день народження,а то ще б забули привітати.
Писати що?Лякають чи вже до когось з форуму писати?)
Да всі так пишуть . Більш менш однаково. Та і діють однаково. Дзвінки, смс, колектори, суд. Просто хтось більш тихіше себе поводить, хтось нагліє зовсім.Лякають чи вже до когось з форуму писати?)
Я маю на увазі адвокатів, але на судовій владі поки нема нічогоПисати що?
Смс?)