Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Доброго дня, прийшли таке смс від FinX. Це лякають чи дійсно краще зв'язатися з ними?

Вкладення

• Screenshot_20240516-092536.webp
    Screenshot_20240516-092536.webp
    26.3 Кб · Перегляди: 219
Читала на форумі про бізнес позику, що з ними важко. Написали в тг, ігнорю поки, прострочка десь 3 тижні. Але не знаю чи ще позов до суду не готують. На Судовій владі перевіряла ще немає нічого

Вкладення

• Screenshot_20240516-134228.webp
    Screenshot_20240516-134228.webp
    71.4 Кб · Перегляди: 209
Читала на форумі про бізнес позику, що з ними важко. Написали в тг, ігнорю поки, прострочка десь 3 тижні. Але не знаю чи ще позов до суду не готують. На Судовій владі перевіряла ще немає нічого
Почти все МФО хотят оплату сегодня) с ними действительно сложно в судах но обычно ходят в конце срока договора либо после окончания срока, копите деньги сможете закрыть до суда то отлично, а если нет то выплачивать долг по виконавчому впровадженню можно годами

Почти все МФО хотят оплату сегодня) с ними действительно сложно в судах но обычно ходят в конце срока договора либо после окончания срока, копите деньги сможете закрыть до суда то отлично, а если нет то выплачивать долг по виконавчому впровадженню можно годами
Тобто з ними якщо то судитися, то не хочуть братися юристи. Можливо з форуму можна буде звернутися якщо що
Перелистала договір, якщо ходять по закінченню терміну договору, то до серпня місяця маю час

Останнє редагування:
Тобто з ними якщо то судитися, то не хочуть братися юристи. Можливо з форуму можна буде звернутися якщо що

Перелистала договір, якщо ходять по закінченню терміну договору, то до серпня місяця маю час
В мене є також бізнес позика, вчора зверталася до юриста, якраз щодо цієї мфо вони мені нічого не сказали, що з ними складно, лише попередили про кредит касу

Доброго дня, Санкредит пропонує закрити за 877, при тілі 1000, це в них краще гарантійку попросити ще я думаю, а тоді закривати ж вірно?

Доброго дня, Санкредит пропонує закрити за 877, при тілі 1000, це в них краще гарантійку попросити ще я думаю, а тоді закривати ж вірно?
Гарантійку обов'язково. Ви впевнені, що саме закриття за 877 грн. Можливо вони мали на увазі, щоб ви внесли 877 грн просто. Якось щось дуже щедро з їх сторони)

Да просите гарантийку обязательно до оплаты

Гарантійку обов'язково. Ви впевнені, що саме закриття за 877 грн. Можливо вони мали на увазі, щоб ви внесли 877 грн просто. Якось щось дуже щедро з їх сторони)
Я телефоную , щоб дізнатися,то вони морозяться). Як не погодяться то ще почекаю😎

Старфін теж запропонував тіло, але 8 к на сьогодні поки не маю. То не знаю відподати їм, чи як будуть кошти самій потім набрати
Значит они несильно хотят, чтобы вы им платили))
Ну ні то ні, самі на мороз впали 😅

Лучше договаривайтесь когда будут деньги))
Зрозуміла, дякую). Значить впаду на сніжинку поки)
По санкредит, написали що 1100 і закриють,я скинула скрін смс в якому 887.50,мовчать😄
Думали що самі хитрі😅

Вкладення

• Screenshot_20240517-144555.webp
    Screenshot_20240517-144555.webp
    62.2 Кб · Перегляди: 233
Останнє редагування:
Зрозуміла, дякую). Значить впаду на сніжинку поки)
По санкредит, написали що 1100 і закриють,я скинула скрін смс в якому 887.50,мовчать😄
Думали що самі хитрі😅
Пытались обмануть) хорошо что вы их раскусили)

Назад
Угорі