Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Доброго дня, треба кредит прислав смс що нарахує штраф, наскільки мені пояснювали зараз ніби вони не мають права це робити. А також пропозицій від них чекати в смс і на електронну пошту, вірно?
Доброго дня ще раз, а якщо передають колекьорським компаніям то інформують чи ні?
Если продают тогда информируют, ждите предложений может и предложат что то нормальное

Загальний борг десь 30+ тис грн. Мене влаштовує щоб Приват і Моно знімали з зп 20%, але по Сенсу мій кредит "гуляє" по колекторським агентствам і як його оптимально закрити я ще не вирішила. "Не на часі"
Большая просрочка и тела ? Через сколько подали в суд? Вы защищались ?

Доброго дня, треба кредит прислав смс що нарахує штраф, наскільки мені пояснювали зараз ніби вони не мають права це робити. А також пропозицій від них чекати в смс і на електронну пошту, вірно?
Доброго дня ще раз, а якщо передають колекьорським компаніям то інформують чи ні?
Мене всі інформували. Смс чи лист на електронну. Головне дивитись у папці "спам"😂
Большая просрочка и тела ? Через сколько подали в суд? Вы защищались ?
В тот то и дело что не подают, поэтому ещё не знаю как с ними решать вопрос. Тело 20 тыс. Тоже брала на свое лечение(( спасибо нашим врачам за "своевременную диагностику"

Останнє редагування:
Мене всі інформували. Смс чи лист на електронну. Головне дивитись у папці "спам"😂

В тот то и дело что не подают, поэтому ещё не знаю как с ними решать вопрос. Тело 20 тыс
Так если не подают то и решать пока нечего) решайте проблемы по мере их поступления

Біти мені сьогодні запропонували закрити позику по вигідному курсу 41.50, а ще що спишуть 20 доларів🤣

Біти мені сьогодні запропонували закрити позику по вигідному курсу 41.50, а ще що спишуть 20 доларів🤣
У них курс завышенный мне по 42.5 предлагали) пока поутихли но это ненадолго

У них курс завышенный мне по 42.5 предлагали) пока поутихли но это ненадолго
Багато хочуть😌, мало отримають, вести себе треба нормально
Брали в долларах, а закроете в евро))
Обійдуться, може ще у фунтах стерлінгах їм😅

Вони ще не кошмарять ваше оточення?
До мами звонили, до сестри, до чоловіка, ото до свекрухи я так розумію пробують
Ранок починається не з кави,а з Бігкепітал, яким сумно і одиноко у холодний суботній день

Останнє редагування:
До мами звонили, до сестри, до чоловіка, ото до свекрухи я так розумію пробують
Ранок починається не з кави,а з Бігкепітал, яким сумно і одиноко у холодний суботній день
У меня только знакомых нашли ) всетаки что то сработало знать ты ещё что...

У меня только знакомых нашли ) всетаки что то сработало знать ты ещё что...
Поспілкувалася з ними їхньою мовою, то трубку самі кидають, а коли їм номер закону називаєш про обмеження колекторскої діяльності аж дар мови відбирає

Поспілкувалася з ними їхньою мовою, то трубку самі кидають, а коли їм номер закону називаєш про обмеження колекторскої діяльності аж дар мови відбирає
Краще з ними взагалі не спілкуватися. Ніякою мовою. А на закон про колекторську діяльність їм абсолютно все одно, бо вони ніякого відношення не мають ні до НБУ, ні до колекторів, ні до законів

Краще з ними взагалі не спілкуватися. Ніякою мовою. А на закон про колекторську діяльність їм абсолютно все одно, бо вони ніякого відношення не мають ні до НБУ, ні до колекторів, ні до законів
Вони хочуть робити нерви, я їм теж буду , хай хоть трифазним током любляться, але і їх махати буду. Написала вже дві заяви ,напишу ще зараз

Прийде час і ви закриєте усі позики, але при кожному погашенню кажіть, щоб вас занесли у чорний список і передали усім конторам з якими вони співпрацюють. Причину придумайте(наркоманка, нимфоманка, шопоголик типу цього)
Це врятує вас і вашу сім'ю у майбутньому.

Прийде час і ви закриєте усі позики, але при кожному погашенню кажіть, щоб вас занесли у чорний список і передали усім конторам з якими вони співпрацюють. Причину придумайте(наркоманка, нимфоманка, шопоголик типу цього)
Це врятує вас і вашу сім'ю у майбутньому.
Дуже дякую за пораду

Ранок починається не з кави, а з дзвінків інфузорій бітів, саме цікаве те що вони мені сказали що вони працюють віповідно до законів України,але на них в суд подати не можна, бо вони не в Україні знаходиться і поліція та кібер поліція їм нічого не зроблять. Ну ,ну))

Назад
Угорі