Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрий день.Доброго дня, хто має досвід по банкрутству, хочу дізнатися чи підійде такий варіант якщо на мені зареєстроване майно
Дякую, йду вивчатиДобрий день.
Є цілий розділ з цього питання.
![]()
Банкрутство
Оформити банкрутство фізичної особи, як оголосити себе банкрутом. Бізнес-юрист банкрутство фізичних осіб відгуки. Банкрутство фізичних осіб відгуки реальних людей. Банкрутство фізичних осіб - ціна позбавлення від кредиту. Послуги юриста банкрутство фізичних осіб. Правова допомога боржникам...anticollector.ua
Повний ігнор, немає різниці хто дзвонить - МФО чи якісь дзвонаріДоброго дня, якщо передали колекторським фірмам на прозвін, з ними якось взаємодіяти чи теж ігнор?
Зрозуміла дякуюПовний ігнор, немає різниці хто дзвонить - МФО чи якісь дзвонарі
Все від ситуації і ваших цілей.Доброго дня, якщо передали колекторським фірмам на прозвін, з ними якось взаємодіяти чи теж ігнор?
Все від ситуації і ваших цілей.
Дзвонарі нічого не вирішують від слова зовсім, проте вони від імені справжнього кредитора деколи можуть пропонувати досить непогані умови закриття.
Для прикладу : в мене фінколект пропонує закрити кредит касу за 30% від тіла))
Тобто якщо вам пропонують якись цікаві речі і ви маєте гроші на закриття, то лиш тоді варто про щось вести діалог.
Якщо коштів немає - немає і розмов. Ніяких.
Мне лет 6 назад звонили за девочку с которой я когда то в одной школе учился) некоторые практикуют такое не переживайтеВ мене приблизно така ж ситуація. Але сьогодні написала зовсім стороння людина ( знаю її лише так, через те що колись років 20 тому жили в одному селищі), що їй зателефонували і сказали ніби я її поручителем вказала. А я навіть їх номера не знаю. Тепер я в шоці, що робити....
Неприємно звичайно. Але на що вони ще підуть, от це лякає дужеМне лет 6 назад звонили за девочку с которой я когда то в одной школе учился) некоторые практикуют такое не переживайте
Если добрались до знакомых то будут звонить всем кого найдут) чаще всего родителям и по пропискеНеприємно звичайно. Але на що вони ще підуть, от це лякає дуже
Це якось можна припинити в рамках закону? Начебто вони не мають права на це, але я можу помилятисяЕсли добрались до знакомых то будут звонить всем кого найдут) чаще всего родителям и по прописке
Теоретично можно, практично нереально.Це якось можна припинити в рамках закону? Начебто вони не мають права на це, але я можу помилятися
Можете пожаловаться в НБУ Звернення громадян там есть звернення громадян писать можно в свободной форме что хотитеЦе якось можна припинити в рамках закону? Начебто вони не мають права на це, але я можу помилятися
Я навіть не знаю хто саме телефонував, лише номер їх мені скинули і все.Я пишу в нбу і навіть чоловік писав в поліцію що порушують закон 4221 , а так навіть звонив сказав що в суд подасть, то йому звонити перестали
Я також про поліцію подумала, що треба написати. Але на кого?Я пишу в нбу і навіть чоловік писав в поліцію що порушують закон 4221 , а так навіть звонив сказав що в суд подасть, то йому звонити перестали
У мене чоловік вказував назву МФО і номер з якого звонили.Я навіть не знаю хто саме телефонував, лише номер їх мені скинули і все.
Я також про поліцію подумала, що треба написати. Але на кого?
Тій жінці вони не представилися, з якої саме МФО вони. А номер який вона мені написала, взагалі, через пошук дивлюся, належить якійсь агрофірміДоброго дня ще раз, хочу подякувати тим хто створив форум,бо ви дуже допомагаєте вивести все це психологічно і є до кого звернутися за порадою і по юридичну допомогу. Адміни ,ви просто золото
У мене чоловік вказував назву МФО і номер з якого звонили.
Через пошук ви не знайдете,а вони мають представлятися, називати свій номер. А як ні, то пішли лісомТій жінці вони не представилися, з якої саме МФО вони. А номер який вона мені написала, взагалі, через пошук дивлюся, належить якійсь агрофірмі