Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Доброго дня, хто має досвід по банкрутству, хочу дізнатися чи підійде такий варіант якщо на мені зареєстроване майно

Доброго дня, хто має досвід по банкрутству, хочу дізнатися чи підійде такий варіант якщо на мені зареєстроване майно
Добрий день.
Є цілий розділ з цього питання.

Добрий день.
Є цілий розділ з цього питання.

Дякую, йду вивчати

Доброго дня, якщо передали колекторським фірмам на прозвін, з ними якось взаємодіяти чи теж ігнор?

Повний ігнор, немає різниці хто дзвонить - МФО чи якісь дзвонарі
Зрозуміла дякую
Хтось підписвав бітів як:"Бомжі якісь" і тепер раз пише що то біти, а раз що бомжі. Хоча суті це не міняє😄

Доброго дня, якщо передали колекторським фірмам на прозвін, з ними якось взаємодіяти чи теж ігнор?
Все від ситуації і ваших цілей.
Дзвонарі нічого не вирішують від слова зовсім, проте вони від імені справжнього кредитора деколи можуть пропонувати досить непогані умови закриття.
Для прикладу : в мене фінколект пропонує закрити кредит касу за 30% від тіла))
Тобто якщо вам пропонують якись цікаві речі і ви маєте гроші на закриття, то лиш тоді варто про щось вести діалог.
Якщо коштів немає - немає і розмов. Ніяких.

Зрозуміла, будуть кошти тоді буду з ними розмови вести
Все від ситуації і ваших цілей.
Дзвонарі нічого не вирішують від слова зовсім, проте вони від імені справжнього кредитора деколи можуть пропонувати досить непогані умови закриття.
Для прикладу : в мене фінколект пропонує закрити кредит касу за 30% від тіла))
Тобто якщо вам пропонують якись цікаві речі і ви маєте гроші на закриття, то лиш тоді варто про щось вести діалог.
Якщо коштів немає - немає і розмов. Ніяких.

В мене приблизно така ж ситуація. Але сьогодні написала зовсім стороння людина ( знаю її лише так, через те що колись років 20 тому жили в одному селищі), що їй зателефонували і сказали ніби я її поручителем вказала. А я навіть їх номера не знаю. Тепер я в шоці, що робити....

В мене приблизно така ж ситуація. Але сьогодні написала зовсім стороння людина ( знаю її лише так, через те що колись років 20 тому жили в одному селищі), що їй зателефонували і сказали ніби я її поручителем вказала. А я навіть їх номера не знаю. Тепер я в шоці, що робити....
Мне лет 6 назад звонили за девочку с которой я когда то в одной школе учился) некоторые практикуют такое не переживайте

Мне лет 6 назад звонили за девочку с которой я когда то в одной школе учился) некоторые практикуют такое не переживайте
Неприємно звичайно. Але на що вони ще підуть, от це лякає дуже

Если добрались до знакомых то будут звонить всем кого найдут) чаще всего родителям и по прописке
Це якось можна припинити в рамках закону? Начебто вони не мають права на це, але я можу помилятися

Я пишу в нбу і навіть чоловік писав в поліцію що порушують закон 4221 , а так навіть звонив сказав що в суд подасть, то йому звонити перестали

Я пишу в нбу і навіть чоловік писав в поліцію що порушують закон 4221 , а так навіть звонив сказав що в суд подасть, то йому звонити перестали
Я навіть не знаю хто саме телефонував, лише номер їх мені скинули і все.
Я також про поліцію подумала, що треба написати. Але на кого?

Доброго дня ще раз, хочу подякувати тим хто створив форум,бо ви дуже допомагаєте вивести все це психологічно і є до кого звернутися за порадою і по юридичну допомогу. Адміни ,ви просто золото
Я навіть не знаю хто саме телефонував, лише номер їх мені скинули і все.

Я також про поліцію подумала, що треба написати. Але на кого?
У мене чоловік вказував назву МФО і номер з якого звонили.

Доброго дня ще раз, хочу подякувати тим хто створив форум,бо ви дуже допомагаєте вивести все це психологічно і є до кого звернутися за порадою і по юридичну допомогу. Адміни ,ви просто золото

У мене чоловік вказував назву МФО і номер з якого звонили.
Тій жінці вони не представилися, з якої саме МФО вони. А номер який вона мені написала, взагалі, через пошук дивлюся, належить якійсь агрофірмі

Тій жінці вони не представилися, з якої саме МФО вони. А номер який вона мені написала, взагалі, через пошук дивлюся, належить якійсь агрофірмі
Через пошук ви не знайдете,а вони мають представлятися, називати свій номер. А як ні, то пішли лісом
А що ви маєте робити? Сказати можна багато, а їй скажіть що шахраї. В мене теж був страх, а зараз немає. Читайте форум, багато інфи і є до кого звернутися

Назад
Угорі