Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
да вот оно же, так не охота меня номер,он у меня уже столько лет и по работе много связан,много клиентов знают его((
Из-за рекламы менять номер... такое себе... в чс каждое смс и со временем вся реклама будет в спаме... та и если и будет... меня, например она не напрягает...

Так активизировались панго, кабінет так і заблковано....але звонять на мій робочий номер телефон,який точно не міг бути вказаний в договорі як контактної особи.

Так активизировались панго, кабінет так і заблковано....але звонять на мій робочий номер телефон,який точно не міг бути вказаний в договорі як контактної особи.
Для Вас:

Мають відстати надовго

все таки тенго, они мне опять позвонили на рабочий номер телефона, скачала договор єтот номер нигде не указан

Міолан, Тенго, Аміго. Панго( під питанням)

В мене вони всі. Поведінка однакова
просто звонят вам и все?

Останнє редагування:
все таки тенго, они мне опять позвонили на рабочий номер телефона, скачала договор єтот номер нигде не указан
В мене місяць вони телефонують лише мені і на контактні, які я вказувала. Може Ви десь засвітили номер, або роботу вказували і так знайшли

В основному робот.

В мене місяць вони телефонують лише мені і на контактні, які я вказувала. Може Ви десь засвітили номер, або роботу вказували і так знайшли

В основному робот.
так можливо але ж не мають права згідно договору

Ну це вже інше питання)
так дозвонився знов на цей номер представник Аміго, какжу звідки номер? каже в договорі вказаний, я кажу не брешіть не вказаний,договір прочитаний і там цього номеру немає.....почав плавати в розмові, кажу ви ж розумієте що це скарга до НБУ, так я передам керівництву щоб розібрались звідки в нас цей номер.... вибачте...... ......

так дозвонився знов на цей номер представник Аміго, какжу звідки номер? каже в договорі вказаний, я кажу не брешіть не вказаний,договір прочитаний і там цього номеру немає.....почав плавати в розмові, кажу ви ж розумієте що це скарга до НБУ, так я передам керівництву щоб розібрались звідки в нас цей номер.... вибачте...... ......
Тобто Ви підтвердили що номер Ваш? Тоді будуть телефонувати. І мають право. Бо номер же Ваш.
Треба було сказати що ви не розумієте про кого мова, номер ніде не лишали і будете скаржитись якщо будуть Вам діставати.

та поxep, єтот номер всегда со мной..честно достали

вонои спитали це ваш номер я кажу ні, НЕ МІЙ

Блин еще в должности на работе повышают, зп будет больше....боюсь вдруг позвонят на работу((( и накроется должность )

Подскажите еще такой вопрос, если официально трудоустроен в просрочке можно будет договариваться хотя б за тело+- %,а то могут подумать работает официально не будет идти на уступки и в суд сразу...

Завтра день оплаты э гроши.... сегодня звонили ,вчера звонили напоминали....сегодня звонят опять 10 минут назад..... вроде ж с 9 до 19 только могут звонить....пишу сразу в бот..... что за фuгня..... до 19.00 можете только звонить. Зачем сто раз напоминать, я что уже просрочила что то.... Извенились)))) в качестве извенения выделили мне 50 грн кешбека)))

Подати в суд може будь хто і будь коли, і на це ніяк не впливає те що у вас є офіційний дохід. Кредитодавець має законе право повернути своє через суд

Подати в суд може будь хто і будь коли, і на це ніяк не впливає те що у вас є офіційний дохід. Кредитодавець має законе право повернути своє через суд
Але, все-таки, значно частіше подають на тих, в кого є офіційний дохід.

Назад
Угорі