Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
а там комісія якась? Чому Ви не хотіли через кабінет?
В мене гроші були готівкою. І комісія там з 10тис вийшла 340 грн

Думала по реквізитам їм платити. А нє. Тілько через кабінет

Через кабинет платишь со своей карты а обычно они идут в этот общий лимит 150 тис на перекази,мне ещё по работе нужен этот лимит к сожалению...поэтому все платила через приват или сити24 или изи пей,в некоторых без комиссии

Підкажіть а в УБКІ після закриття кредиту повинно писатись что закрито? Зашла смотрю во многих где закрито... пишеться що боргу немає по 0 але статус відкрито.

Останнє редагування:
Так є гроши прислали довідку про закриття кредиту, доступ заблкували та добавила до чорного списку , питали на чкий час вас туди додати, попросила назавжди.

Просто кредит ситуация аналогичная

Так є гроши прислали довідку про закриття кредиту, доступ заблкували та добавила до чорного списку , питали на чкий час вас туди додати, попросила назавжди.

Противних одних здихалися. 🎉 вітаю!

Як ножем по серцю Ви їм своїм «Назавжди» 🤣

«Промокод FEB25, щоб ви посміхнулись. Ніщо не зігріває нашу душу сильніше, ніж задоволені ВИ. Ми цінуємо Вас, і тому даруємо ось»

О як співають 🤣
А) мене сьогодні теж пропонували зігріти))

гуляют от душі на мої 120 грн)))) Просто кредит який мене такі заблокував щойно прислав пропозицію на новий кредит із знижкою)
Мені здається що оті всі блокування до одного місця. Реклама все одно буде надходити.

да вот оно же, так не охота меня номер,он у меня уже столько лет и по работе много связан,много клиентов знают его((

Назад
Угорі