Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
Давно это было?

Сегодня вечером мне они позвонили,тело 12000,проценты 2900 штраф 2900,итого 18000 стало... Говорят оплатить хоть половину,спрашиваю на что первое спишеться эта половина ,на проценты отвечают....ок значит будет пролонгация и не будет звонков??? Нет звонки будут потому что готовы и пролонгации не будет потому что штраф.. так проценты же для пролонгации??? Да но она у вас не срабатывает т.к.штраф...

Сильный телефонный террор от финбар?
мені за 11 днів запропонували тіло

И гарантийку давали? Точно это тело они предлагали?

Большое тело?

Кому то финбар еще предлагал что то? А то у каждого по разному. Кому через 10 дней тело,а кого то продают и не идут на уступки?

Большое тело?
тіло 8к було, без гарантійку платив
зайшов в кабінет там була сума змінена і заплатив по ньому

Большое тело?

Кому то финбар еще предлагал что то? А то у каждого по разному. Кому через 10 дней тело,а кого то продают и не идут на уступки?
а скільки у вас протермінування?

Большое тело?

До місяця прострочка, майже тіло запропонували

А справку об отсутствии задолжености дали? Звонили Вам эти 11 дней часто?
Дали)
Та просто чекайте
Я з ними не говорив і не писав нічого, скільки звонили не знаю, там по 200 дзвінків на день мабуть
Батькам не знаю чи телефонували бо я їм сказав не брати трубки
Ось по кредісенду і авансу чекаю те саме, поки тільки присилають списання штрафів

Подскпжите треба кредит что от них ожидать? Что то мало инфо по ним,и с кем они в компашка?

Сегодня приснилось ч о позвонили с финбар на мой старый домашний телефон,и угрожали потом я сказала что могу заплатить только тело ....думайте. после это мне кто то дал по голове и я проснулась.

Сегодня приснилось ч о позвонили с финбар на мой старый домашний телефон,и угрожали потом я сказала что могу заплатить только тело ....думайте. после это мне кто то дал по голове и я проснулась.
Чесно, у мене останні дні виникає ідея, що треба створити окрему тему, щоб там ці довбонуті МФО-сни одне одному розказувати😴 з цього збірку оповідань можна зробити. горор з елементами чорної комедії 🤭

наче ні, примоколект це якщо вже продали позику, фінбар лише в протермінуванні десь 8-10 день,але ж зарано продавати
не обовязково, по мені прімо працюють як звичайні звоняри від іншої компанії, договір вони не викупали

варто з ними спілківатись?
Ви на форумі уже стільки часу, а задаєте такі питання)
Маєте бажання то спілкуйтесь, але я вже зрозумів шо сенсу немає ніякого. Також на початку думав що буду спілкуватись, писати, відповідати на пошту, будуть якісь пропозиції, але окрім все і відразу нічого не було
Якщо вам сумно або немає чим зайнятись то поспілкуйтесь, можливо настрій вам піднімуть

Почитала що фінбар міг їм продати ,але не великий термін протермінування тому думала що хоть попередять що віддали їм.... Взагалі сподівалась що фінбар щось запропонує ,може тіло.....тіло б вже б заплатила але без цих штрафів

Почитала що фінбар міг їм продати ,але не великий термін протермінування тому думала що хоть попередять що віддали їм.... Взагалі сподівалась що фінбар щось запропонує ,може тіло.....тіло б вже б заплатила але без цих штрафів
Так у вас же наче перший день протермінування)
Точно не могли продати. Чекайте пропозицію за тіло,закриєте,якщо ні ,то десь 4-5 місяців продадуть.

Ти нагадуєш мені мою маму, вона також любить упасти на паніку, все кінець життя, ти все заплатиш всі відсотки, ти потонеш в судах.
От серйозно, оці ваші переживання вони чимось допомогли вам? У вас закрились кредити після того як ви поплакали чи витратили нерви на них? Для чого зациклюватись на такому?
Вам ж інші люди, маючи такі самі протермінування казали шо і як буде. Коли вони вас продадуть ви про це дізнаєтесь, не переживайте.

Назад
Угорі