Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
Закрили з простроченням? За тіло чи як?
У мене було день оплати. Тому оплатили сумму яка була на день оплати, але кошти надійшли на наступний день і вони вже за день типу просрочки нарахували 7 тис зверху

Так, зп є, з неї можна вираховувати 20%, ну і плюс рахунки заблокувати та забирати все, що вище 2х мінімалок.
тобто повинні залишити 2 мінімальні ЗП для людини а все що зверх можуть списувати в борг?

Я просто не знаю как себя взять в руки..... Понимаю что надо но не могу....
Самобичевание наихудший вариант себе помочь.. ииии... не стоят кредиты ущерба для здоровья, который наносите нервами и желанием круглосуточно работать.

Автор, Вам радоваться надо! Повышение!
А Вы думаете, что чем выше должность, тем выше шанс дозвона шараг😆

В одно окно смотрели двое (с)

Звонить Фінмаркет,кажуть ви успішно пройшли реєстрацію дочекайтесь оператора....... кажу їм яка реєстрація......блокуйте мене , що за фігня...бідний хлопчина аж заїкатися став...

Получила премию...дилема тепеь что закріть.....Хотелось бы бизнес позику, а то если по платежам платить то переплата охрененнная и нагрузка каждый месяц.....2 платежа по 5 тис...... или их полностью закрыть или пару других(((

Получила премию...дилема тепеь что закріть.....Хотелось бы бизнес позику, а то если по платежам платить то переплата охрененнная и нагрузка каждый месяц.....2 платежа по 5 тис...... или их полностью закрыть или пару других(((
Напевно краше Бізнес позику ,вони наче часто в суди подають

я вот тоже думаю хоть эта 10 -ка каждый месяц что на них уходидла бы отложить на кой то другой кто согласиться потом за тело)

Кто то знает у финбара есть штраф в размере неоплаченного обязательного платежа,если не оплатил во время? Т у селфи?

у фінбарі є... в договорі прописано якщо не сплачений обов'язковий платіж ,то на другйи день нараховується штраф у вигляді 100% від суми не сплаченого обов'язковго платежу(

Опять финмаркет вы прошли успешно регистрацию,ждите звонка оператора....

Сегодня первій день просрочки Финабар.что то пока ни разу не позвонили за сегодня

у фінбарі є... в договорі прописано якщо не сплачений обов'язковий платіж ,то на другйи день нараховується штраф у вигляді 100% від суми не сплаченого обов'язковго платежу(
В мене було таке в якійсь конторі. Я пролонгувала договір ближче до півночі і при першому платежі не той cvv вказала, а вдруге платіж був проведений вже в 00:01 і його тупо змило водою. Я спочатку не зрозуміла шо за прикол такий 🤬, перший і єдиний раз в службу підтримки звонила. Мені оператор так по-хамськи відповідала, і це я просто запитувала. Страшно уявити на який моральний пресінг вони взагалі здатні

Через два тижні просрочки фінбар пропонували за тіло
Давно это было?

Сегодня вечером мне они позвонили,тело 12000,проценты 2900 штраф 2900,итого 18000 стало... Говорят оплатить хоть половину,спрашиваю на что первое спишеться эта половина ,на проценты отвечают....ок значит будет пролонгация и не будет звонков??? Нет звонки будут потому что готовы и пролонгации не будет потому что штраф.. так проценты же для пролонгации??? Да но она у вас не срабатывает т.к.штраф...

Сильный телефонный террор от финбар?

Давно это было?

Сегодня вечером мне они позвонили,тело 12000,проценты 2900 штраф 2900,итого 18000 стало... Говорят оплатить хоть половину,спрашиваю на что первое спишеться эта половина ,на проценты отвечают....ок значит будет пролонгация и не будет звонков??? Нет звонки будут потому что готовы и пролонгации не будет потому что штраф.. так проценты же для пролонгации??? Да но она у вас не срабатывает т.к.штраф...

Сильный телефонный террор от финбар?
Було декілька днів тому. На дзвінки не відповідаю, вимкнула сімку, бережу нерви

Назад
Угорі