Борг, мікрозайми. Звернулась до юриста, який нічого не робив

• Автор теми Автор теми Іреса
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 4K
І все?п так, щоб вони припинили цей хаос??? Бо навіть на роботу дзвонили сьогодні
Ніхто з юристів не припинить цей хаос, або треба ігнорувати ці дзвінки та дочекатися вигідних пропозицій або сплатити всі їх забаганки,

Я розумію, що питання, яке я поставила, звичайне, але для мене це питання сімейне, в мене хворіють 2 людини в сім'ї, тому брала гроші

Вони знаходять телефони в соцсітях, так маму иою знайшли
І не тільки через соцмережі.
Я розумію, що питання, яке я поставила, звичайне, але для мене це питання сімейне, в мене хворіють 2 людини в сім'ї, тому брала гроші
1. Заспокойтесь.
2. Зберіться.

Вони знаходять телефони в соцсітях, так маму иою знайшли
Я вас розумію, коли стикаєшся з цим вперше, мені за сина так почали двонити, тоді я на форумі ще не була і шукала всюди гроші, щоб сплатити їх усі забаганки, такого казали по телефону якісь шмаркачі, що капець, не знаю дзвонили на роботу чи ні, бо в мене співробітники можуть послати усіх і далеко, в вайбері писали,що я надаю інтимні послуги, мої на роботі жартували, що я в своєму віці на це здатна.
Висновок, не переймайтися, зараз речі пострашні є чим борги, поясніть знайомим, що то шахраї, а рідним все як є, дитині змініть сімку, встановіть антиспам на незнайомі номери

Я вас розумію, коли стикаєшся з цим вперше, мені за сина так почали двонити, тоді я на форумі ще не була і шукала всюди гроші, щоб сплатити їх усі забаганки, такого казали по телефону якісь шмаркачі, що капець, не знаю дзвонили на роботу чи ні, бо в мене співробітники можуть послати усіх і далеко, в вайбері писали,що я надаю інтимні послуги, мої на роботі жартували, що я в своєму віці на це здатна.
Висновок, не переймайтися, зараз речі пострашні є чим борги, поясніть знайомим, що то шахраї, а рідним все як є, дитині змініть сімку, встановіть антиспам на незнайомі номери
Дуже дякую за відвертість, мені легше стало, але при цьому співчуваю Вам
Дуже дякую за відвертість, мені легше стало, але при цьому співчуваю Вам
А як вихід знайшли??

Ось і переймайтися тільки рідними, а не тими, хто вам телефонує, робота в них так, я розумію, що спочатку ще важко сприймати, але звикаєш до дзвінків

Дякую що відповіли але звикати не хочу апріорі. Хочу вирішити питання

Шо в вас за МФО? Напишіть список. Не панікуйте
Лана, она не отвечает про мфо, просто пишет много. Всё в общем и без конкретики. Кто-то звонить, у кого просрочки не известно. Короче хз

Я хочу грамотного юриста який зробить так щоб не наярювали рідним і графік сплати по тілу щоб збігався з моєю зарплатнею

Назад
Угорі