Борг, мікрозайми. Звернулась до юриста, який нічого не робив

• Автор теми Автор теми Іреса
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 4K
Оффтоп

Кстати, а ведь раньше ж были такие случаи, когда новичок прям вот очень уверен в том, что до суда ситуацию с кредитами поможет разрешить юрист, отстаивает свою точку зрения, а через время возвращается и уже берет наши советы во внимание и благополучно решает все вопросы без ,,юрЫстов,,?
Зазвичай переконуємо одразу. Або ж все іде в захист. Потім у видалення з баз. І далі... Хз що далі.

Не треба вам юрист, так буде важко, потурбуйтися. щоб ваші рідні від Вас дізналися, що за Вас можуть дзвонити шахраї, бо вони зможуть наплести, що Ви винні усьому світові
Дякую почула Вас

та і без різниці, насправді...
Спочатку підгорало. Потім поклав повністю. Тепер от знов щось підгрібає. Я хз що не так з людьми...
І справа ж не в тому, що не слухають, а в тому що впевнені у зворотному і доказують це...

Треба ж людині допомогти , порадити, але я вже раз четвертий питаю, а відповіді, які мфо так і немає, може не такі і страшні там вони
Поки дуже страшні дзвінки кожні п'ять хвилин

Спочатку підгорало. Потім поклав повністю. Тепер от знов щось підгрібає. Я хз що не так з людьми...
І справа ж не в тому, що не слухають, а в тому що впевнені у зворотному і доказують це...
як на мене це ознака того, що в вибірці є різні люди : ) все ж більшість прислуховується і змінює життя на краще.

Звонить в любом случае будут. Хоть Вы с юристом работаете в этом направлении, хоть нет
Так це незаконно з їх сторони
І все?п так, щоб вони припинили цей хаос??? Бо навіть на роботу дзвонили сьогодні
Так, почула. А що робити?? Скажіть я зроблю! Бо нерви на межі

Поки дуже страшні дзвінки кожні п'ять хвилин
Screenshot_2023-12-13-21-34-46-334_com.google.android.dialer-edit.webp

Назад
Угорі