- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Які у Вас мфо, багато їх?
Оффтоп

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Які у Вас мфо, багато їх?

Зазвичай переконуємо одразу. Або ж все іде в захист. Потім у видалення з баз. І далі... Хз що далі.Оффтоп
Кстати, а ведь раньше ж были такие случаи, когда новичок прям вот очень уверен в том, что до суда ситуацию с кредитами поможет разрешить юрист, отстаивает свою точку зрения, а через время возвращается и уже берет наши советы во внимание и благополучно решает все вопросы без ,,юрЫстов,,?
Дякую почула ВасНе треба вам юрист, так буде важко, потурбуйтися. щоб ваші рідні від Вас дізналися, що за Вас можуть дзвонити шахраї, бо вони зможуть наплести, що Ви винні усьому світові
та і без різниці, насправді...Хз що далі.
Багато але невеликі сумиОффтоп
Треба ж людині допомогти , порадити, але я вже раз четвертий питаю, а відповіді, які мфо так і немає, може не такі і страшні там вониОффтоп
І все?п так, щоб вони припинили цей хаос??? Бо навіть на роботу дзвонили сьогодніДякую почула Вас
Звонить в любом случае будут. Хоть Вы с юристом работаете в этом направлении, хоть нетІ все?п так, щоб вони припинили цей хаос??? Бо навіть на роботу дзвонили сьогодні
Спочатку підгорало. Потім поклав повністю. Тепер от знов щось підгрібає. Я хз що не так з людьми...та і без різниці, насправді...
Поки дуже страшні дзвінки кожні п'ять хвилинТреба ж людині допомогти , порадити, але я вже раз четвертий питаю, а відповіді, які мфо так і немає, може не такі і страшні там вони
Тому якщо не великі, краще не в Захист віддавати, а закривати, може під новий рік тіло запропонують десьБагато але невеликі суми
Якщо ввімкнути режим "без звуку", то вони вже не такі страшні.Поки дуже страшні дзвінки кожні п'ять хвилин
як на мене це ознака того, що в вибірці є різні люди : ) все ж більшість прислуховується і змінює життя на краще.Спочатку підгорало. Потім поклав повністю. Тепер от знов щось підгрібає. Я хз що не так з людьми...
І справа ж не в тому, що не слухають, а в тому що впевнені у зворотному і доказують це...
Сімку замініть дитині.Згодна, але зараз немає коштів чи пролонгувати
Вони дзвонять навіть дитині моїй 10 років
Так це незаконно з їх сторониЗвонить в любом случае будут. Хоть Вы с юристом работаете в этом направлении, хоть нет
Так, почула. А що робити?? Скажіть я зроблю! Бо нерви на межіІ все?п так, щоб вони припинили цей хаос??? Бо навіть на роботу дзвонили сьогодні
Поки дуже страшні дзвінки кожні п'ять хвилин
Моя хороша, там вже є відсотки прострочкиТому якщо не великі, краще не в Захист віддавати, а закривати, може під новий рік тіло запропонують десь
И что?Моя хороша, там вже є відсотки прострочки
Вам выше написали что делать, поставить антиспам и изменить номер ребенку.Так це незаконно з їх сторони
Так, почула. А що робити?? Скажіть я зроблю! Бо нерви на межі