Борг, мікрозайми. Звернулась до юриста, який нічого не робив

• Автор теми Автор теми Іреса
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 4K
Так що мені робити???? Шукати іншого юриста?? Я сама не вирішу питання
Юристы не занимаются такими делали.
Вы найдете ещё одного, заплатите ему, он сделает все то же самое - ничего. Потом второго, третьего. А потом МФО начнут предлагать сами адекватные условия, и вот 4й скажет, что все предыдущие трое некомпетентные юристы, а он добился для Вас нормальных условий.
Если не жалко денег, пробуйте ещё искать.
Я сама не вирішу питання
Эти все люди решили все вопросы с МФО сами. Ну, с нашей помощью и поддержкой.
До судов больше ничего и не надо

Скільки? 3т чи більше?
напишить свої МФОза міс

Вы найдете ещё одного, заплатите ему, он сделает все то же самое - ничего. Потом второго, третьего. А потом МФО начнут предлагать сами адекватные условия, и вот 4й скажет, что все предыдущие трое некомпетентные юристы, а он добился для Вас нормальных условий.
В сенсі??? Юристи є фахові з цього питання. Я хочу віддати борг, але частинами
вони звонять на номер. змініть дитині номер і не підв'язуйте розумію, дякую

В сенсі??? Юристи є фахові з цього питання. Я хочу віддати борг, але частинами
Вы читали, что пишут уже вот 4 страницы?
Хотите искать "фахового" юриста, ну, что ж, ищите. Но будьте готовы платить деньги ни за что.

Эти все люди решили все вопросы с МФО сами. Ну, с нашей помощью и поддержкой.
До судов больше ничего и не надо
На практиці суди були?

Так що мені робити???? Шукати іншого юриста?? Я сама не вирішу питання
Не треба вам юрист, так буде важко, потурбуйтися. щоб ваші рідні від Вас дізналися, що за Вас можуть дзвонити шахраї, бо вони зможуть наплести, що Ви винні усьому світові

Целевая аудитория ао захист налицо.
О как, попал прям в точку. Тяжелый случай конечно. На странице 15 темы может дойдёт как действовать наконец-то, пока за почти 5 прогресса нет.

І знову люди в пошуку чарівної кнопки...
Я знайду юриста і він все вирішить...
Захист пообіцяли...

Одне і те ж протягом мінімум двох років. Якщо не трьох вже...
А через пів року перші суди, які захист тупо ігнорує. Як було це з написами... Виконавчі...
І дзвінки продовжуються.
А тепер ще і захист грошей хоче...

Одне і те ж по колу...
А саме обідне (певно я все ж альтруїзму не позбавлений) - якщо тут не зроблять чуда, то піду шукати далі. Хтось точно зробить...

Іреса вы случайно не знакомы с винницким владельцем хрушовки?) Вот читаю вас и почему-то его вспоминаю.

Одне і те ж протягом мінімум двох років. Якщо не трьох вже...
А через пів року перші суди, які захист тупо ігнорує. Як було це з написами... Виконавчі...
І дзвінки продовжуються.
А тепер ще і захист грошей хоче...
Так по судам и надписям работать же надо... А им-то это зачем?)

кожен платить різну ціну за розуміння, як воно є і як має бути...
Колись була сторінка в інсті... Там такі реально через день писали...
Там загальні суми реально були по 10-15 тисяч, але їм навішали про відсотки, а це сходу множ на два і про те які молодці в цих "адвокатських канторах" працюють, бо все ж за тіло закриють і дзвінків майже не буде.
І замість форуму з готовими варіантами дій вони далі несли кровні кому попало і закінчували у виконавчій з боргом 100+ з 10 тіла і відданими 50 захисту...
Л*х не мамонт....

Не треба вам юрист, так буде важко, потурбуйтися. щоб ваші рідні від Вас дізналися, що за Вас можуть дзвонити шахраї, бо вони зможуть наплести, що Ви винні усьому світові
Так і є,

Оффтоп

Кстати, а ведь раньше ж были такие случаи, когда новичок прям вот очень уверен в том, что до суда ситуацию с кредитами поможет разрешить юрист, отстаивает свою точку зрения, а через время возвращается и уже берет наши советы во внимание и благополучно решает все вопросы без ,,юрЫстов,,?

Назад
Угорі