Более десятка микрозаймов :(

• Автор теми Автор теми Yamochki
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 905
  • Перегляди Перегляди 99K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
цікава передачка)))))

А что за прикол, не могу скачать догвора с сайтов, почитать

Ну, конечно сидят здесь подглядывают за нами... и давай следы заметать....

Может, прохавали, что народ начал читать догвора
КФ, форза, динеро, милоан, кредит каса, Бистрозайм договорів немає, пролонгації теж невказуються, ніби гроші видали, тобіж договір наприклад від 03.07 прострочений і більше ніякого руху

Может калекторам продали?

Ні заходила в особовий кабінет борг весить.

Интересно, сколько вообще они могут звонить: год, два, десять?

Від 24 серпня,звонив слідчий і сказав що сестра з'явилась завтра за адресою Житомирського управління поліції для написання пояснення ,так як вона контактна особа і що на мене буде відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайства
можете никуда не звонить, это полный бред

В выписке нужно смотреть. Выписка берется в личном кабинете приват 24 или в банке за 100 грн. В твоем скрине нет назначение платежа. Вижу брала, для погашения другого кредита((.
В моем случае кф легко договорился с нацкомом. Потому что я не сделал скрины с кабинета перед обращением. У меня было 35000, после обращения стало 27000, но никаких следов не осталось. И нацком сказал что все верно -тело 14800, пеня- 7000 и остальное проценты как в договоре.
Через пару дней после ответа нацома что нарушений не было, стали приходить смс про 80% списания. Перезванивал, говорю согласен, а твapb отвечает- хаха-плати 25000 и расходимся. а потом продали .
продали і що тепер вам робити потрібно:facepalm::facepalm: з ким будете домовлятись:punish:

Сьогодні зайшла в особистий кабінет my credit нарешті, реструктуризація. Гарна новина зранку, але лишилось розібратись з кф і ще парочкою мфо. Жаль що не всі йдуть на компроміс.

А какие МФО, напишите?
Я скажу Вам, где можно оформить реструктуризацию, а где - проблематично.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі