Lesya
Форумчанин
- Дописи
- 211
- Реакції
- 297
- Бали
- 5280
Lesya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Брешуть!!!Підкажіть брала в Бисрозайм 6600 зараз насчитали 33тис.Сьогодні звонили на сільську раду слідчий сказав що вони звернулися в управління поліції про факту шахрайства
А скільки у Вас по ним просрочка?Брешуть!!!
![]()
Центро кредит порадовал.
Від 24 серпня,звонив слідчий і сказав що сестра з'явилась завтра за адресою Житомирського управління поліції для написання пояснення ,так як вона контактна особа і що на мене буде відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайстваА скільки у Вас по ним просрочка?
Дякую за інформаціюРазводят вас. У нас тоже было с быстрозаймом. Представлялись следователем. Перезвоните в полицию и узнайте есть ли такой следователь.
6400 насчитали 33 тис і в кабінеті висить що оплатить займає бо вашу справу передано в суд за шахрайстваЗрозуміло, в принципі як усі. Я як там пеня, штрафи?
Скажіть можна на на їх номер передзвонити і спитати чи такий слідчий є,мені нададуть таку інформаціюДякую за інформацію
Він назвав повністю свої дані і дав адресу куди треба підійти в поліції,невже це може бути розводять?Дякую за інформацію
Предоставят. Вы вообще можете позвонить в полицию, назвать свои данные и вам скажут есть ли у них в отделении какие то дела на вас. Набери их сейчас и держите нас в курсе6400 насчитали 33 тис і в кабінеті висить що оплатить займає бо вашу справу передано в суд за шахрайства
Скажіть можна на на їх номер передзвонити і спитати чи такий слідчий є,мені нададуть таку інформацію
Він назвав повністю свої дані і дав адресу куди треба підійти в поліції,невже це може бути розводять?
Я це не можу обяснить цього сестрі,в них паніка,а я зараз знаходжусь за 600 кілометрів від домуВ итоге такого следователя не существует. Даже на месте кабинета находится буфет. Все это развод!!!