Щоденник BitLoxCapital

• Автор теми Автор теми BITLOXKAPITAL
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 9K
Дніпро, писали що вони тут по місту є)
Не знаю, то виходить даремно я їм повернула 1000usdt
Заплатила за спокій .
Я взяла 200 і віддавати 1200 в мене таких немає грошей це по перше, розумієте ми коли беремо договір не читаємо, в цьому була помилка моя, це електрона подпись, так вони дали але перевели в гривны і в договорі прописано гривня 7313, все! Да дзвонили брату і невестки вони в курсі, але чому я взяла 200 повинна віддати 1200, завтра поспілкуюсь з співробітником, я кажу давайте в суд, вони кажуть ні, я кажу давайте тіло вони кажуть ні, ну будемо щось пробувати з ними, хай дзвонять як вони кажуть з Лондону)
а у них были суды?
Мені казали, що так були, багато клієнтов я так розумію у них)
те що сказали можна не платити , то виходить всім можна взяти халявні usdt і не платити
Я не проти платити, але свої 200 чи с процентами 400, але не 1200)))
Якось цікаво в них це все , в когось з першого дня , в когось 2 тижні , в когось місяць і два не чіпають . Закрили їх чи далі кошмарять ?
В мене дзвонили з першого дня проссрочки)

Останнє редагування:
Мені казали, що так були, багато клієнтов я так розумію у них)
дiйсно клієнтов багато. а наявнiсть судових справ можете перевiрити самi на судовiй владi, повiдомте потiм про результати пошуку.

дiйсно клієнтов багато. а наявнiсть судових справ можете перевiрити самi на судовiй владi, повiдомте потiм про результати пошуку.
Я спробую пошукати, їх відповідь 750 я віддаю сьогодні я сказала маю тільки 500, спитали у них е гроші вони молчать спросила про офіс в Дніпрі пишуть, що вони сидять в Лондоні, якось так, напишу заяву від руки їм на почту, подивлюсь!спитала як вони шукають номера, мені відповили відкриті джерела тобто це соц, сеті!

Я спробую пошукати, їх відповідь 750 я віддаю сьогодні я сказала маю тільки 500, спитали у них е гроші вони молчать спросила про офіс в Дніпрі пишуть, що вони сидять в Лондоні, якось так, напишу заяву від руки їм на почту, подивлюсь!спитала як вони шукають номера, мені відповили відкриті джерела тобто це соц, сеті!
Судів у них не було. А номери у них є всі з вашої телефонної книги. Ви ж, мабуть, до них брали в є гроші кредит) через застосунок

Судів у них не було. А номери у них є всі з вашої телефонної книги. Ви ж, мабуть, до них брали в є гроші кредит) через застосунок
Через стосунок не багато, я через хром! Да, це е гроші точно, взаємодія як з тими, вони також діють, я йому кажу 500 і розійдемося, сказав ні, ну ок!
Через стосунок не багато, я через хром! Да, це е гроші точно, взаємодія як з тими, вони також діють, я йому кажу 500 і розійдемося, сказав ні, ну ок!
Е гроші я погасила і більш не возьму, щас попрошу добавити мене в чорний список і виключити мене з їх бази!

І вас не турбує з 200юстд віддати 500 :rolleyes:
Я розумію якщо би це рік-два пройшов... дивує такий "бізнес".

пишуть, що вони сидять в Лондоні, якось так, напишу заяву від руки їм на почту, подивлюсь!
на какую почту, в Лондон?
спитала як вони шукають номера, мені відповили відкриті джерела тобто це соц, сеті!
а соц. сети это не открытые источники?

Открытый источник, да)

У них есть электронная почта и сделана на com)))
І вас не турбує з 200юстд віддати 500 :rolleyes:
Я розумію якщо би це рік-два пройшов... дивує такий "бізнес".
Я йому пишу типу давайте якось вирішемо, він каже мені кладіть 750, типу 500 і потім 250, я йому кажу де мені взяти ці гроши? Я подзвонила на е гроші і кажу заносить мене в чорний список і видалить акк, вони кажуть, що не можуть цього зробити))
Открытый источник, да)

У них есть электронная почта и сделана на com)))

Я йому пишу типу давайте якось вирішемо, він каже мені кладіть 750, типу 500 і потім 250, я йому кажу де мені взяти ці гроши? Я подзвонила на е гроші і кажу заносить мене в чорний список і видалить акк, вони кажуть, що не можуть цього зробити))
Е гроші в нашому місті офіс Дніпро, так що бит капитал тоже есть, только работает дистационно, ох будем дальше наюлюдать)

Наблюдайте,тількі не проявляйте ініціативу.
Ні, я спокійно з ними спилкуюсь, просто е гроші категорично мені відмовляє в тому, щоб закрити мій акк і добавити в чорний список, це точно вони)

А про що спілкуєтесь?
Про те, що вони ітак пошли на уступки, что 1200 и 750 это большая разница, при том я брала 200, не знаю, вони точно в нашому місці знаходяться! Я йому кажу вы з Лондона звоните, он говорит, да! А потом пишет, что он в Житомирі, це дуже страно....

Про те, що вони ітак пошли на уступки, что 1200 и 750 это большая разница, при том я брала 200, не знаю, вони точно в нашому місці знаходяться! Я йому кажу вы з Лондона звоните, он говорит, да! А потом пишет, что он в Житомирі, це дуже страно....
Він як переїзжа сваха,той біт. Може б не говорити з ними зовсім?

Назад
Угорі