Щоденник BitLoxCapital

• Автор теми Автор теми BITLOXKAPITAL
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 9K
Які можуть бути суди якщо в них нема ліцензії, і НБУ ними не займається навіть . Вони ніколи не підуть в суд , морально будуть тиснути
я об этом знаю (впрочем как и остальные в этой теме), поэтому интересно о каких судах рассказывала адвокат пользователю выше. или может это адвокат из захиста? т.к. они фонтанируют фантазиями о том как разваливают в судах биткапитал

Вибачте, не за адресою написав)))) Теж є На Все))) Поки затихли щось)

Вибачте, не за адресою написав)))) Теж є На Все))) Поки затихли щось)
Вони мені десь тиждень звонили , тепер більше місяця тишина і навіть повідомлення не присилають

А які були їхні дії? Що саме казали чи писали іншим?
За інших не знаю, скарг не чув))) Дзвінки з незнайомих номерів особисто в мене блокуються) Пишуть собі потроху, на совість давлять)))
. Закрили їх чи далі кошмарять ?
Таке не закривається ні само по собі, ні за допомогою якихось людських дій)))) Хіба що метеорит...))))

Та, мы обратились к адвокату, чтоб посмотрели просто дело, я писала им на почту заявление от адвоката, они не отреагировали, сегодня был звонок я взяла 200, мне сотрудник сказал щас 1200, три предложения, отдать 800 одним платежом, 1000 типа 50 процентов и 500 на 3 платежа, и третий вариант 1200) сказали, что время у меня до завтра, чтоб принять решение) как-то так, адвокаты говорят, что можно не платить, они говорят с Лондона звонят, я где-то читала что они с Днепра, завтра спрошу можно к ним приехать на консультации? Договор там прописан Лондон)

Та, мы обратились к адвокату, чтоб посмотрели просто дело, я писала им на почту заявление от адвоката, они не отреагировали, сегодня был звонок я взяла 200, мне сотрудник сказал щас 1200, три предложения, отдать 800 одним платежом, 1000 типа 50 процентов и 500 на 3 платежа, и третий вариант 1200) сказали, что время у меня до завтра, чтоб принять решение) как-то так, адвокаты говорят, что можно не платить, они говорят с Лондона звонят, я где-то читала что они с Днепра, завтра спрошу можно к ним приехать на консультации? Договор там прописан Лондон)
не з захиста адвокат часом..

Як адвокат може взяти на себе відповідальність, щоб сказати що можна не платити ? Якось дивно

Назад
Угорі