Щоденник BitLoxCapital

• Автор теми Автор теми BITLOXKAPITAL
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 9K
Про те, що вони ітак пошли на уступки, что 1200 и 750 это большая разница, при том я брала 200, не знаю, вони точно в нашому місці знаходяться! Я йому кажу вы з Лондона звоните, он говорит, да! А потом пишет, что он в Житомирі, це дуже страно....
Житомир - is the capital of Great Britain...)

я когда-то просил кешберри добавить себя в черный список или заблокировать кабинет, т.к. погасил займ и знал что что-то себе придумаю чтобы снова взять. они ответили что заблокируют, но спустя 3-4 дня кабинет был доступен, снова просил, и снова без изменений. потом на горячей линии они сказали что не блокируют и не закрывают кабинет. но я нашел способ - подал заявку на 2к - одобрили, на 3к - одобрили, 5к - отказали, 10к - отказали, потом 1к и 500 грн отказ. и после этого я успокоился. т.к. не смогу больше взять займ.

ну верьте и дальше всему что они говорят
Да, я шучу)))
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка як ви з ними домовляєтесь? І до чого дійшли? Ви самі їм дзвоните чи пишете?? Бо в мене там прострочка майже місяць навіть не уявляю скільки там за цей час набігло з 350 ! Пишуть у вайбер різні спеціалісти, що сума 1641 то взагалі не знаю як з ними домовитись і що чекати?! Так як вони вже дзвонять по всій телефонній книзі...раніше до батьків по 100 раз на день...я не беру ні від кого! Підскажіть будь-ласка які є методи з ними? Бо читаю все і ніяк не зрозуміло...що чекати...як бути...на разі в мене Біткапітал і Ізі самі такі які зривають телефон з погрозами ..! Я не знаю чи варто подавати форму 5? Чи тільки собі нагріву більше геморою...хоча Ізі знають де я працюю...?
Ого, у вас больше чем у меня с 200

закінчилось пекло з біт капітал . Віддала 1100usdt. . Йдіть нах**й біт капітал.
Вы же понимаете что это жесть полная? Вы уже почти полгода на форуме, если бы просто не брали новых займов, то уже б погасили все старые. еще много займов осталось?

Небагато переплатили, дуже вигідні відсотки.
Капец.....я точно не верну им такие деньги.....ужас
Небагато переплатили, дуже вигідні відсотки.
Добре що хоча 200 взяла, мозгов хватило не много конечно(

Вы же понимаете что это жесть полная? Вы уже почти полгода на форуме, если бы просто не брали новых займов, то уже б погасили все старые. еще много займов осталось?
[POSTS=1000]Так деньги то не её, можно и 2000 usdt отдать [/POSTS]

Через тиждень знов візьме))
Ці уроки нічому не вчать нажаль(

Капец.....я точно не верну им такие деньги.....ужас
І не треба. Ви, головне, переживіть телефонний терор, а він не безкінечний, та й думаю, з часом, як і інші мфо, погодяться на нормальну пропозицію.

І не треба. Ви, головне, переживіть телефонний терор, а він не безкінечний, та й думаю, з часом, як і інші мфо, погодяться на нормальну пропозицію.
Дякую велике, обзвонили сьогодні всіх с телефону, трохи соромно( я всім відписалась(((

Через тиждень знов візьме))
Ці уроки нічому не вчать нажаль(
Не візьму
Та розумію, ще залишилось мало , бізнес позика , є гроші , майкредит .
Але дала собі клятву щоб там не було більше жодного займу , ніколи .

Не візьму

Капец, в мене також багато було але там реструктуризацію пропонують самі...
Не візьму

Е гроші це вони бит капітал....віддайти їм, я попросила вони мене заблокували

Капец, в мене також багато було але там реструктуризацію пропонують самі...

Е гроші це вони бит капітал....віддайти їм, я попросила вони мене заблокували
Є гроші оплатила половину іншу половину на 3 платежі розбили

Назад
Угорі