Щоденник BitLoxCapital

• Автор теми Автор теми BITLOXKAPITAL
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 205
  • Перегляди Перегляди 9K
Через стосунок не багато, я через хром! Да, це е гроші точно, взаємодія як з тими, вони також діють, я йому кажу 500 і розійдемося, сказав ні, ну ок!

Е гроші я погасила і більш не возьму, щас попрошу добавити мене в чорний список і виключити мене з їх бази!
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка як ви з ними домовляєтесь? І до чого дійшли? Ви самі їм дзвоните чи пишете?? Бо в мене там прострочка майже місяць навіть не уявляю скільки там за цей час набігло з 350 ! Пишуть у вайбер різні спеціалісти, що сума 1641 то взагалі не знаю як з ними домовитись і що чекати?! Так як вони вже дзвонять по всій телефонній книзі...раніше до батьків по 100 раз на день...я не беру ні від кого! Підскажіть будь-ласка які є методи з ними? Бо читаю все і ніяк не зрозуміло...що чекати...як бути...на разі в мене Біткапітал і Ізі самі такі які зривають телефон з погрозами ..! Я не знаю чи варто подавати форму 5? Чи тільки собі нагріву більше геморою...хоча Ізі знають де я працюю...?

Він як переїзжа сваха,той біт. Може б не говорити з ними зовсім?
Если они не легально работают, то тогда все понятно, я готова им вернуть 200 моих и 200 процентов, но они просят 1200)))
Ну хочеться людині віддати 750 баксів з 200, що ж тут поробиш.:facepalm:
Мені сказали це дуже лояльні умови для мене, нікому таке не пропонують)

Про те, що вони ітак пошли на уступки, что 1200 и 750 это большая разница, при том я брала 200, не знаю, вони точно в нашому місці знаходяться! Я йому кажу вы з Лондона звоните, он говорит, да! А потом пишет, что он в Житомирі, це дуже страно....
Взагалі не розумію , яка різниця де вони знаходяться. Це проект є-гроші. Хтось сидить в якомусь подвалі, хтось з дому дзвонить-пише. На що це впливає хто і звідки дзвонить...

Взагалі не розумію , яка різниця де вони знаходяться. Це проект є-гроші. Хтось сидить в якомусь подвалі, хтось з дому дзвонить-пише. На що це впливає хто і звідки дзвонить...
Ні на що, вони просто кажуть що вони в Лондоні))) я прошу е гроші закрыть мій акк, вони проти))))
Ні на що, вони просто кажуть що вони в Лондоні))) я прошу е гроші закрыть мій акк, вони проти))))
Хтось написав, що вони і беруть контакти з е гроші)))

Хтось написав, що вони і беруть контакти з е гроші)))
Ну навіть , якби вони закрили ваш АКК. Це також ні на що не вплинуло б. Ви ж все одно є в їх внутрішній базі.

Если они не легально работают, то тогда все понятно, я готова им вернуть 200 моих и 200 процентов, но они просят 1200)))

Бачте вже готові 200 і 200 процентів... А казали, що лише за тіло готові.

Останнє редагування:
Ну навіть , якби вони закрили ваш АКК. Це також ні на що не вплинуло б. Ви ж все одно є в їх внутрішній базі.
Боже люди, не берить ніколи ні там, ні там, я зрозуміла одне, що коли взяла в е гроші і там сразу скільки взяла стільки и процентів, і потім вже мені сказали пролонгації немає і тоді я вже і зрозуміла що це е гроші, дзвоню їм вони кажуть ні ми е гроші, типу що трапилось) в чорний список вони не засунили)

Бачте вже готові 200 і 200 процентів... А казали, що лише за тіло готові.
Це я їм так пишу і тут, але вони цього не хочуть)))
Що є, то є! Це наука на все життя, але якось буде, я не блокую їх, я з ними спілкуюсь спокійно)))
Боже люди, не берить ніколи ні там, ні там, я зрозуміла одне, що коли взяла в е гроші і там сразу скільки взяла стільки и процентів, і потім вже мені сказали пролонгації немає і тоді я вже і зрозуміла що це е гроші, дзвоню їм вони кажуть ні ми е гроші, типу що трапилось) в чорний список вони не засунили)

Що є, то є! Це наука на все життя, але якось буде, я не блокую їх, я з ними спілкуюсь спокійно)))
Думаю, що ні чого не вийде, але е гроші закриті повністю, так що по цьому питаннь не буде, але цей форум доя того, щоб ділитися тим, що іноді наши поступки приводять до таких наслідків...це моя помилка що не прочитала договір(

Останнє редагування:
Вони вам багато що скажуть. Не знаю, як надалі буде з криптою, а зараз, по факту, єдиний метод їх впливу на боржників - це телефонний терор.

Думаю, що ні чого не вийде, але е гроші закриті повністю, так що по цьому питаннь не буде, але цей форум доя того, щоб ділитися тим, що іноді наши поступки приводять до таких наслідків...це моя помилка що не прочитала договір(
Все мені подзвонили і сказали, що моє фото обклеють всюди, розиск) да уж)
Вони вам багато що скажуть. Не знаю, як надалі буде з криптою, а зараз, по факту, єдиний метод їх впливу на боржників - це телефонний терор.
Дякую, вже Євген Володимирович попередив мене, що одного разу я прокинусь і моє фото буде на вулиці)))

Дякую, вже Євген Володимирович попередив мене, що одного разу я прокинусь і моє фото буде на вулиці)))
Хто подзвонив?

Так радоваться нужно. Теперь ваше фото будет на улицах Лондона, это же круто))

Шевченко Евген Володимирович попередив, що я выйду на вулицю і там усюди будуть мої фото)))
Так радоваться нужно. Теперь ваше фото будет на улицах Лондона, это же круто))
Улицах Дніпра)))

е гроші категорично мені відмовляє в тому, щоб закрити мій акк і добавити в чорний список
я когда-то просил кешберри добавить себя в черный список или заблокировать кабинет, т.к. погасил займ и знал что что-то себе придумаю чтобы снова взять. они ответили что заблокируют, но спустя 3-4 дня кабинет был доступен, снова просил, и снова без изменений. потом на горячей линии они сказали что не блокируют и не закрывают кабинет. но я нашел способ - подал заявку на 2к - одобрили, на 3к - одобрили, 5к - отказали, 10к - отказали, потом 1к и 500 грн отказ. и после этого я успокоился. т.к. не смогу больше взять займ.
ну верьте и дальше всему что они говорят

IMG_5099.webp

закінчилось пекло з біт капітал . Віддала 1100usdt. . Йдіть нах**й біт капітал.

Назад
Угорі