Біткапітал та робота

• Автор теми Автор теми Impala1967
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не надо размещать. Головой надо думать, а не жoпoй
У автора теми ще мозок не сформований, як і почуття відповідальності за свої ж дії.

Наоформлював кредитів, свалив
Тепер літає по форумам і шукає на недомутки собі партнерів. Дивна людина, яку ще не навчило життя.

У автора теми ще мозок не сформований, як і почуття відповідальності за свої ж дії.

Тепер літає по форумам і шукає на недомутки собі партнерів. Дивна людина, яку ще не навчило життя.
не знаю, походу когда ты был в пузе у своей матери она нюхала и кололась, потому что я не знаю как такое могло вырастить

не знаю, походу когда ты был в пузе у своей матери она нюхала и кололась, потому что я не знаю как такое могло вырастить
Навіть при таких абстрактних умовах виріс розумніше.

Дивно, що тему ще досі не закрили.

я думаю что твою семью скоро закроют ********, если ты сидишь на этом форуме значит ты ска нищий, который понабирал кредитов в мфо и не может их ***** закрыть

я ска наоформил себе кредитов, у меня за всю жизнь чистый лист кредитов, я даже в банках никогда не брал потому что не нуждался ты д*бил блд

иди блд бери займы , потом не отдавай, и так к 40 годам здохнешь с голода, потому что денег не будет на еду

я думаю что твою семью скоро закроют ********, если ты сидишь на этом форуме значит ты ска нищий, который понабирал кредитов в мфо и не может их ***** закрыть
ну ось і справжня мова працівників біткепітлу))) що і варто було очікувати від "колишніх" працівників даної контори. Я не розумію навіщо ви вприципі створили цю тему, нічого нового ви нам тут не сказали. Зато встигли образитися)))

Так.

Користувачу закрито відправлення приватних повідомленнь та їх отримання. Є підозра, що "робота" полягає в тому, щоб на когось вішати кредити у криптовалюті, в потім з'являються такі теми.

І для тих, хто не читає правила, пояснюю: наш проект не підтримує будь-який вид незаконної діяльності, всі проблеми з кредиторами вирішуються тільки законними методами‼️, про що написано в правилах, які дехто не читає.

удали тогда тему

удали тогда тему
8.5. Теми, дописи, акаунти користувачів не видаляються, або видаляються на розсуд Адміністрації. Акаунт користувача може бути заблоковано або обмежено без пояснення причин або з поясненням.

Особисто я перечитав всю історі переписки цього розділу двічі, і склалось таке враження, що під одним ніком писали дві абсолютно різні людини.
Про грамотність написання тексту мовчу взагалі, але таке враження, що під якоюсь дуже потужною і їдкою наркотою був автор цього всього, коли писав своїх останніх постів 10.
Суть до кінця так і не вловив, бо виходить , що він сам себе злив і визнав, що він бере позики на іншиї людей, а з іншого боку писав, що якщо сім-карта активна, то змінити номер і взяти не реально, якийсь реально "брєд",який суперечить один одному. А найцікавіше, з якого це дива він зареєструвався і почав таке писати, та ще й когось запрошувати до вчинення потенційно шахрайських дій, чи він думаю, що люди, які страждали від цих контор, будуть брати участь в таких аферних пропозиціях...

Шкода, що читаю лише сьогодні і не побачивв інформацію чи контакти, які він світив (принаймні так читаю по його тексту), але висново один - що нормальні люди в таких компаніях не працюють, навіть в службі підтримки.

Це ви оформлюєте не існуючі кредити на таких як я?
Марио, а вы случайно не ************************?

Це ви оформлюєте не існуючі кредити на таких як я?
Админы не блокайте, может я хочу помочь женщине у вас в номере телефона есть четыре пятерки?

Админы не блокайте, может я хочу помочь женщине у вас в номере телефона есть четыре пятерки?
Ще раз:

3.5. заборонено вимагати або публікувати персональні дані користувачів, включаючи скріншоти повідомлень, особистих кабінетів, договорів, SMS-повідомлення, номер телефону та інші дані. Всі дані, які користувач вважатиме за потрібне, він публікує виключно за власним бажанням.

Ще раз:
я не пишу уже данные, спрашиваю есть ли у нее в номер 4 пятерки ? я просто знаю кто это вроде как

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі