Impala1967
Форумчанин
- Дописи
- 44
- Реакції
- 21
- Бали
- 8
Impala1967 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ну уже нет, спасибо что удалилТы уверен?
Ничего не перепутал?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну уже нет, спасибо что удалилТы уверен?
Ничего не перепутал?
Не надо размещать. Головой надо думать, а не жoпoйлюди просят жалуються, чтоб удалил скрины хотя бы там личные данные и номера телефонов говорят им звонят теперь
У автора теми ще мозок не сформований, як і почуття відповідальності за свої ж дії.Не надо размещать. Головой надо думать, а не жoпoй
не знаю, походу когда ты был в пузе у своей матери она нюхала и кололась, потому что я не знаю как такое могло выраститьУ автора теми ще мозок не сформований, як і почуття відповідальності за свої ж дії.
Наоформлював кредитів, свалив
Тепер літає по форумам і шукає на недомутки собі партнерів. Дивна людина, яку ще не навчило життя.
Навіть при таких абстрактних умовах виріс розумніше.не знаю, походу когда ты был в пузе у своей матери она нюхала и кололась, потому что я не знаю как такое могло вырастить
я думаю что твою семью скоро закроют ********, если ты сидишь на этом форуме значит ты ска нищий, который понабирал кредитов в мфо и не может их ***** закрытьНавіть при таких абстрактних умовах виріс розумніше.
Дивно, що тему ще досі не закрили.
я ска наоформил себе кредитов, у меня за всю жизнь чистый лист кредитов, я даже в банках никогда не брал потому что не нуждался ты д*бил блдУ автора теми ще мозок не сформований, як і почуття відповідальності за свої ж дії.
Наоформлював кредитів, свалив
Тепер літає по форумам і шукає на недомутки собі партнерів. Дивна людина, яку ще не навчило життя.
иди блд бери займы , потом не отдавай, и так к 40 годам здохнешь с голода, потому что денег не будет на едуНавіть при таких абстрактних умовах виріс розумніше.
Дивно, що тему ще досі не закрили.
ну ось і справжня мова працівників біткепітлу))) що і варто було очікувати від "колишніх" працівників даної контори. Я не розумію навіщо ви вприципі створили цю тему, нічого нового ви нам тут не сказали. Зато встигли образитися)))я думаю что твою семью скоро закроют ********, если ты сидишь на этом форуме значит ты ска нищий, который понабирал кредитов в мфо и не может их ***** закрыть
Та ні, нехай лишається.удали тогда тему
удали тогда тему
8.5. Теми, дописи, акаунти користувачів не видаляються, або видаляються на розсуд Адміністрації. Акаунт користувача може бути заблоковано або обмежено без пояснення причин або з поясненням.
Це ви оформлюєте не існуючі кредити на таких як я?Ті кто вибивають борги, це хард відділення, там виплата мінімум 1к доларів
Марио, а вы случайно не ************************?Це ви оформлюєте не існуючі кредити на таких як я?
Админы не блокайте, может я хочу помочь женщине у вас в номере телефона есть четыре пятерки?Це ви оформлюєте не існуючі кредити на таких як я?
Админы не блокайте, может я хочу помочь женщине у вас в номере телефона есть четыре пятерки?
3.5. заборонено вимагати або публікувати персональні дані користувачів, включаючи скріншоти повідомлень, особистих кабінетів, договорів, SMS-повідомлення, номер телефону та інші дані. Всі дані, які користувач вважатиме за потрібне, він публікує виключно за власним бажанням.
я не пишу уже данные, спрашиваю есть ли у нее в номер 4 пятерки ? я просто знаю кто это вроде какЩе раз:![]()
Правила Форуму
Основні правила форуму, які є обов'язковими до виконання. Реєструючись на Форумі "АнтиКоллектор" та починаючи спілкування, Ви погоджуєтесь з ними та зобов'язуєтесь виконувати.anticollector.ua