Біткапітал та робота

• Автор теми Автор теми Impala1967
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Черещ скільки часу +- можна закрити за тіло?

Хочу працювати з тобою. Відпиши мені в тг **********
Це ж треба, 4 місяці пробути на форумі, і прям перше повідомлення, тепер зайти про роботу поцікавитися.:good:

Биткэпитал и ЕГроши связаны?
Достатньо

Краще б відповідь на питання дав, умнік
Не бісися, все норм. На такі питання немає сенсу відповідати. Бо вже ця тема зїзжена вдоль и поперек. Чи ти за 4 місяці не бачив, що пишуть люди? Не вірю, що не читав. А судячи по тому, як ти відповідаєш, та викидуєш тут номери тел. якоби для роботи, не важко здогадатися, хто ти

Не бісися, все норм. На такі питання немає сенсу відповідати. Бо вже ця тема зїзжена вдоль и поперек. Чи ти за 4 місяці не бачив, що пишуть люди? Не вірю, що не читав. А судячи по тому, як ти відповідаєш, та викидуєш тут номери тел. якоби для роботи, не важко здогадатися, хто ти
і хто я?

Доброго дня, я колишній працівник компанії Біткапітал та кріпсі, працював там 2 роки можу відповісти на всі питання, також кому цікаво вже півроку я краду гроші у цій компанії з невеличкою групою і 20% відаємо на зсу, кому теж цікава ця робота пишіть мені.
Расскажи мне пожалуйста.
Зачем они оформляют позику на своих клиентов? Кто это делает?
Зачем это делают
И скажи в Днепре где находится
Хард колекшн?

Доброго дня, я колишній працівник компанії Біткапітал та кріпсі, працював там 2 роки можу відповісти на всі питання, також кому цікаво вже півроку я краду гроші у цій компанії з невеличкою групою і 20% відаємо на зсу, кому теж цікава ця робота пишіть мені.
Еще вопрос - откуда они узнают номера 3 лиц?

Тому що зрозуміли що я в них гроші краду , і я злився і сам звільнився

Расскажи мне пожалуйста.
Зачем они оформляют позику на своих клиентов? Кто это делает?
Зачем это делают
И скажи в Днепре где находится
Хард колекшн?

Еще вопрос - откуда они узнают номера 3 лиц?
Номера узнают когда ты скачиваешь на телефон приложение бит капитала, оно вирусное и забирает у тебя всю телефоную книжку. Работники оформляют позику меняет телефон, и деньги себе забирают сами , я так же делал . Офис я говорил , если они не переехали они там .

В таком случае, там весьма недальновидные менеджеры. Ибо просто взяли и отпустили столь ценного сотрудника, который смог их обкрадывать. Или же вы чего-то недоговариваете

В таком случае, там весьма недальновидные менеджеры. Ибо просто взяли и отпустили столь ценного сотрудника, который смог их обкрадывать. Или же вы чего-то
Мне сказали полиграф 11:00 одесса адрес дали, идешь или увольняешься? Я сказал пока , после этого как я уволился мне друг сказал что всех звали на полиграф

В таком случае, там весьма недальновидные менеджеры. Ибо просто взяли и отпустили столь ценного сотрудника, который смог их обкрадывать. Или же вы чего-то недоговариваете
Они столько бабок мутят что они не будут впрягиваться за 50 косых баксов

Тем более, зачем им отпускать того, кто знает (хоть и поверхностно) их схемы?
Я же не один такой, и все работники все знают

мне даже не звонили, и не говорили ничего может особо подозрений не было я не знаю

Я

Я пришел не только чтоб рассказать , а найти еще пару людей в свою команду.
Так ви до цього своїми діями створювали проблеми людям.
Це ж не ви наразі дзвінки та смс отримуєте за незакриті позики, вірно?

І ще й команду вишукуєте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі