Zena48
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 28
- Бали
- 158
Zena48 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можуть в перший в 9-10 ранкуНа який день телефонують оточенню?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можуть в перший в 9-10 ранкуНа який день телефонують оточенню?
У вихідні дні також можуть телефонувати?Можуть в перший в 9-10 ранку
Так, в мене в суботу дзвонили по телефонній книзіУ вихідні дні також можуть телефонувати?
В мене змінився номер телефону, і додаток видалений.Так, в мене в суботу дзвонили по телефонній книзі
Те що додаток видалений не важливо, вони стягнули всю телефону книгу, ще коли ви скачували додатокВ мене змінився номер телефону, і додаток видалений.
Ви його встановлювали, тобто вся тел книга в ниє вже є. Не важливо видалили ви його чи ні. Зміна номеру телефону ніяк не вбереже вашу телефонну книгу.В мене змінився номер телефону, і додаток видалений.
А якщо не встановлювала додаток не їх, не є грошей і тд. То де номери беруть? Бо я нічого не надавалаВи його встановлювали, тобто вся тел книга в ниє вже є. Не важливо видалили ви його чи ні. Зміна номеру телефону ніяк не вбереже вашу телефонну книгу.
Якщо встановлявали додаток то готуйтеся до дзвінків всі телефонній книзі.
В мене через гет-контактА якщо не встановлювала додаток не їх, не є грошей і тд. То де номери беруть? Бо я нічого не надавала
Через емейл спокійно можуть, якщо ви вказувалиА якщо не встановлювала додаток не їх, не є грошей і тд. То де номери беруть? Бо я нічого не надавала
Розкажете яким чином?)Через емейл спокійно можуть, якщо ви вказували
Кажуть шо і приматбанк може зливатиА якщо не встановлювала додаток не їх, не є грошей і тд. То де номери беруть? Бо я нічого не надавала
Мені сьогодні написали на вайбер і скинули фото з паспортом сказали що зараз всім напишуть що я шахрайка. Що реально можуть зробитиРозкажете яким чином?)
Кажуть шо і приматбанк може зливати
Так, можуть, і зроблять.Мені сьогодні написали на вайбер і скинули фото з паспортом сказали що зараз всім напишуть що я шахрайка. Що реально можуть зробити
Скільки часу триває терор? Кожного дня розсилка смс? Дзвінки?Так, можуть, і зроблять.
У кожного по різному, буває раз на тиждень, буває раз на 2 тижніСкільки часу триває терор? Кожного дня розсилка смс? Дзвінки?
22 дніУ кожного по різному, буває раз на тиждень, буває раз на 2 тижні
Яке у Вас протерміновання?
Розсилка смс вже була, що ви додали знайомих як поручителя?22 дні
ТакРозсилка смс вже була, що ви додали знайомих як поручителя?
Наступна буде десь через тижденьТак
Сьогодні
У вас також є біткепітал?Наступна буде десь через тиждень
ТакУ вас також є біткепітал?