Біт капітал погрожують дуже серйозно мені та моїй сім'ї, що робити?

Я не знаю, що вони будуть робити, звичайно. Виходжу зі своєї ситуації, яка була. Реально злякалася. У мене цей гробовий сміх менеджера до сих пір у вухах.
Серйозні люди, які можуть зробити проблеми, такою дурньою, як біти, по телефону не займаються.
Та й тут суми не ті, щоб, комусь проблеми якісь робити. Розцінки на те, щоб комусь трохи фізичної шкоди зробити - починаються від 1000 і вище баксів.
Плюс, спостереження. Слідчий чітко приїхав відразу після того, як я вирішила з ними питання. Вже приїхав з заявою про закриття справи. Збіг? Не думаю.
Думаю, все-таки збіг. Хоча, бітам вигідно, щоб люди думали, що вони всесильні.

Серйозні люди, які можуть зробити проблеми, такою дурньою, як біти, по телефону не займаються.
Та й тут суми не ті, щоб, комусь проблеми якісь робити. Розцінки на те, щоб комусь трохи фізичної шкоди зробити - починаються від 1000 і вище баксів.

Я вже нічому не дивуюсь. Досвід максимально гидкий та страшний. Краще не влазити в таке зовсім.

Так суми не серйозні, але ж вони проценти вже накрутили більше 2 тисяч

І як тоді?

Ну,то й що, що накрутили. Бистрозайм з 2к 200 накручував,так 7 років і висить.
Я вже нічому не дивуюсь. Досвід максимально гидкий та страшний. Краще не влазити в таке зовсім.
Ну дивіться. В поліції/сбу є багато заяв на цих криптопозичальників. Всі вони саме або про тел. терор або про взяття позики шахраями. Жодної заяви про якісь реальні дії. Навіть фото не розклеюють по району, про якісь міфічні сірі ланоси я навіть і не кажу.
Я, все ж таки, схиляюся до думки, що спілкування з ними призводить до гірших наслідків. Ви та інші користувачі форуму, які пробували їм щось доказати чи домовитися, як приклад.
Максимальний режим "в танку", максимальна конфіденційність в месенджерах, закриття соцмереж - і далі, або закривати, якщо є сума і бажання, або забивати болт, бо і після закриття ще раз можуть позику оформити.

Ну дивіться. В поліції/сбу є багато заяв на цих криптопозичальників. Всі вони саме або про тел. терор або про взяття позики шахраями. Жодної заяви про якісь реальні дії. Навіть фото не розклеюють по району, про якісь міфічні сірі ланоси я навіть і не кажу.
Я, все ж таки, схиляюся до думки, що спілкування з ними призводить до гірших наслідків. Ви та інші користувачі форуму, які пробували їм щось доказати чи домовитися, як приклад.
Максимальний режим "в танку", максимальна конфіденційність в месенджерах, закриття соцмереж - і далі, або закривати, якщо є сума і бажання, або забивати болт, бо і після закриття ще раз можуть позику оформити.
Та слава богам Єгипту, моя історія з ними завершилась. Але «як?» - інше питання. Про це треба було знімати відео 😆

Вы наша героиня, конечно у Вас была другая ситуация, но очень схожая на то, что они делают когда оформляют кредит сами. Вам говорили ваших денег нет, вы шахрайка. Мне говорят вы взяли кредит- вы шахарайка. По сути значит нужно вашими методами и терпением поступать)
Та слава богам Єгипту, моя історія з ними завершилась. Але «як?» - інше питання. Про це треба було знімати відео 😆

Вы наша героиня, конечно у Вас была другая ситуация, но очень схожая на то, что они делают когда оформляют кредит сами. Вам говорили ваших денег нет, вы шахрайка. Мне говорят вы взяли кредит- вы шахарайка. По сути значит нужно вашими методами и терпением поступать)
Так, інакше діла не буде. Не вийде по-хорошому, на жаль.
На жінках вони відриваються страшне. Я таких слів навіть не чула за все своє життя, що мені кричали в істериці 🙃

Так, інакше діла не буде. Не вийде по-хорошому, на жаль.
На жінках вони відриваються страшне. Я таких слів навіть не чула за все своє життя, що мені кричали в істериці 🙃
Порадив взагалі з ними спілкуватися, вони вам тільки настрій зіпсують.З ними повний ігнор,потім відстануть

Порадив взагалі з ними спілкуватися, вони вам тільки настрій зіпсують.З ними повний ігнор,потім відстануть
Я з ними вже розпрощалась, але відчуття зіпсованого життя залишилось 🫣

Доброго дня, шановна громада.
...я теж вискочила з халепою по Біт капітал. Брала невелику суму, але ж вони накрутили дуже високі відсотки, домовлятися не хочуть. Тільки повністю.
Так я теж читала на сайті Нацбанку про їх неправомірну діяльність, але вони з сьогоднішнього дня загрожують життю та здоров'ю мені та моїй сім'ї. Дуже переживаю, куди звертатися, що робити? На руках маленька дитинка, хтозна що в них в голові....
Яку суму в них брали?

Честно - смешно, смешно от того, как метод "серого ланоса" продолжает действовать.
Вы больше с ними общайтесь и больше слушайте и кушайте ту лапшу, которую эти нелюди пытаются вам повесить - я это еще с вероной прошел: вазгены и ровшаны, которые "в случае чего коктейль молотова в окошко могут кинуть", на 8 этаж, чемпионы, мать их, олимпийские.
Тут одна цель - заставить жить в страхе и тогда "жертва" будет делать всё, чтобы из этого состояния выйти. Решение крайне простое - игнорируйте всё, что связывает с ними. Хотите что то отдать - ПИШИТЕ, не звоните, вот и всё решение.
Жаль, что метод прост как угол дома, но для того, чтобы им пользоваться, кожа, что ли, огрубеть должна. Помню тоже, бегал, волновался, предлагал заплатить хоть что-то, а там, чувствуя мою слабость, манипулировали всем, чем только можно - звонками кому угодно, приездами. Отказ от оплаты звучал хуже некуда. Эхъ, были времена.
Зато сейчас пингпонгорасы как слышат, что звонок записывается, почему то, сразу говорят, что меня не слышно))) Так и хочется перезвонить и спросить "а шо случилас", но не всегда есть настроение для этого.

Люди, харош истерить
Ну были у меня эти биты, пытались адресовать, полный игнор от них, пытались давить всеми методами
Посланы на х## и все
Уже 7 месяцев о них не слышу, и думаю не услышу
Вы что не понимаете что там тоже психологи и манипуляторы сидят ?
Общается с нами, оправдывается, пытается договориться ? Что то обещает ?
Наш клиент, жмём дальше

Морозиться ? Ну подождем
Ещё морозиться ? Ну и хрен с ним, переключаемся на другого, и ищем слабину, всё
Вот так оно работает

Мабуть треба паспорта міняти

Люди, харош истерить
Ну были у меня эти биты, пытались адресовать, полный игнор от них, пытались давить всеми методами
Посланы на х## и все
Уже 7 месяцев о них не слышу, и думаю не услышу
Вы что не понимаете что там тоже психологи и манипуляторы сидят ?
Общается с нами, оправдывается, пытается договориться ? Что то обещает ?
Наш клиент, жмём дальше

Морозиться ? Ну подождем
Ещё морозиться ? Ну и хрен с ним, переключаемся на другого, и ищем слабину, всё
Вот так оно работает
А ви їм заплатили чи так і не будете віддавати? У мене тільки 1й день прострочки пішов грошей їм платити не має(розбираюся з МФО)

Назад
Угорі