Yaska
✩ Premium ✩
- Дописи
- 665
- Реакції
- 224
- Бали
- 343
Yaska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я не те що їх послала,вже пережила терор і не боюся ..і родичі знають усі ..просто зараз закриваю інші більші "адекватні " мфо ,які йдуть на тіло.Переживаю. В нас з чоловіком останні вже мфо залишились 7 штук, з них дві позики тут в біткепітал. Брали по 1000 юздт кожен, мали віддати по 1125. Ніби норм все влаштовує. Але якщо пересчитають промокоди, буде по 1800 юздт з кожного. Це буде просто повернення в яму з якої вибирались майже 1.5 роки.
Жах просто нерви які роблять.
Послати їх не вийде, тому що ну купа родичів, начиталась вже що ці недоумки виробляють.
Тому взагалі не бачу приводів для радощів. Ці скоти вдавляться і захочуть все. Я думаю це їхній такий хід, на пару днів-тижнів заморозитись а далі вибивати колосальні суми.
Ніякий адвокат не допоможе, нічого. Просто жах що може тут чекати людей які взяли кредит тут.
Який пост?
Чого їх боятися? В суд вони не підуть...майно не заберуть.Хоча від перших смс плакала від них.Я не те що їх послала,вже пережила терор і не боюся ..і родичі знають усі ..просто зараз закриваю інші більші "адекватні " мфо ,які йдуть на тіло.