Bit capital закрили?

• Автор теми Автор теми Антицелюліт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 16K
Переживаю. В нас з чоловіком останні вже мфо залишились 7 штук, з них дві позики тут в біткепітал. Брали по 1000 юздт кожен, мали віддати по 1125. Ніби норм все влаштовує. Але якщо пересчитають промокоди, буде по 1800 юздт з кожного. Це буде просто повернення в яму з якої вибирались майже 1.5 роки.

Жах просто нерви які роблять.

Послати їх не вийде, тому що ну купа родичів, начиталась вже що ці недоумки виробляють.

Тому взагалі не бачу приводів для радощів. Ці скоти вдавляться і захочуть все. Я думаю це їхній такий хід, на пару днів-тижнів заморозитись а далі вибивати колосальні суми.

Ніякий адвокат не допоможе, нічого. Просто жах що може тут чекати людей які взяли кредит тут.

Який пост?
Я не те що їх послала,вже пережила терор і не боюся ..і родичі знають усі ..просто зараз закриваю інші більші "адекватні " мфо ,які йдуть на тіло.
Я не те що їх послала,вже пережила терор і не боюся ..і родичі знають усі ..просто зараз закриваю інші більші "адекватні " мфо ,які йдуть на тіло.
Чого їх боятися? В суд вони не підуть...майно не заберуть.Хоча від перших смс плакала від них.

Переживаю. В нас з чоловіком останні вже мфо залишились 7 штук, з них дві позики тут в біткепітал. Брали по 1000 юздт кожен, мали віддати по 1125. Ніби норм все влаштовує. Але якщо пересчитають промокоди, буде по 1800 юздт з кожного. Це буде просто повернення в яму з якої вибирались майже 1.5 роки.

Послати їх не вийде, тому що ну купа родичів, начиталась вже що ці недоумки виробляють.

Тому взагалі не бачу приводів для радощів. Ці скоти вдавляться і захочуть все. Я думаю це їхній такий хід, на пару днів-тижнів заморозитись а далі вибивати колосальні суми.

Ніякий адвокат не допоможе, нічого. Просто жах що може тут чекати людей які взяли кредит тут.

Який пост?
Думайте що з вами буде, а то ви щось лиш про людей думаєте

Який пост?
Если будут требовать с вас за просрочку до последнего стойте на том что готовы оплатить 1125 да и все вашей вины в том что у них сайт не работает нет вообще

Який пост?
https://www.instagram.com/stories/bitcapital.gold/3417881184634630376?igsh=bTN5ZWRpamkzOGN2 ось такий
Щойно ще таке було)
Screenshot_20240722_210513_Telegram.webp

Ну а в мене 1000 юздт + промокод і сьогодні срок виходить. Як заплатити? Вони ж пересчитають завтра і буде 1700 юздт. І прийдеться платити? Не знаю чи це добра новина чи не дуже що їхній сайт не працює… що думаєте з цього приводу? Може це наоборот їхній хід такий, щоб побільше вибити грошей?
Доброго вечора!
Компанія BitCapital приносить вам свої вибачення, сайт наразі не працює, але наші спеціалісти вже працюють над відновленням доступу.
Для сплати вашої позики зі збереженням активного промокоду, зверніться будь ласка до менеджера у телеграм
Дякуємо за розуміння!

Доброго вечора!
Компанія BitCapital приносить вам свої вибачення, сайт наразі не працює, але наші спеціалісти вже працюють над відновленням доступу.
Для сплати вашої позики зі збереженням активного промокожу, зверніться будь ласка до менеджера у телеграм ************
Дякуємо за розуміння!
Так в них там висить телеграм... Спочатку три години приєднується менеджер...потім пише що Сергій якийсь приєднався і на тому все

Ну а в мене 1000 юздт + промокод і сьогодні срок виходить. Як заплатити? Вони ж пересчитають завтра і буде 1700 юздт. І прийдеться платити? Не знаю чи це добра новина чи не дуже що їхній сайт не працює… що думаєте з цього приводу? Може це наоборот їхній хід такий, щоб побільше вибити грошей?
Доброго вечора!
Нажаль, наш сайт наразі не працює, але наші спеціалісти вже працюють над цим
Для сплати поточної позики зі збереженням активного промокоду, просимо вас звернутися до нашого менеджера в телеграм ************
Гарного вечора!

Який пост?
Відпишіть будь ласка менеджеру в телеграм
Так в них там висить телеграм... Спочатку три години приєднується менеджер...потім пише що Сергій якийсь приєднався і на тому все
Розумію вас, але наразі я надаю вам можливість зв'язку напряму з менеджером, без додаткового очікування!

Останнє редагування:
Доброго вечора!
Нажаль, наш сайт наразі не працює, але наші спеціалісти вже працюють над цим
Для сплати поточної позики зі збереженням активного промокоду, просимо вас звернутися до нашого менеджера в телеграм ************
Гарного вечора!

Відпишіть будь ласка менеджеру в телеграм

************​

Розумію вас, але наразі я надаю вам можливість зв'язку напряму з менеджером, без додаткового очікування!
ти скамиш людей, чорт

Якщо у вас є якісь претензії саме до роботи служби підтримки, зверніться на гарячу лінію.
Гаряча лінія працює до 21-00... То так чисто тобі для довідки
Нема чого наживатись на людях своїми скам посиланнями для крадіжки коштів

BitCapital, ти звідки вилізло? Позбавляєш людей свята
Та фігня то все... Скамери довбані
Понароблювали вже лівих тг каналів де хочуть гроші в людей виманювати
Реальний біт кепітал висить і якби той пес більше думав знав би що гаряча лінія не працює взагалі і по факту після 21-00 ніколи не працюж

Якщо у вас є якісь претензії саме до роботи служби підтримки, зверніться на гарячу лінію.

Вона не працює, а якийсь чувак з коментів каже закривати у нього)
написав цьому бовдуру в телеграм побачити, що він буде робити далі) "зачекайте декілька хвилин" і заблокував

Вона не працює, а якийсь чувак з коментів каже закривати у нього)

написав цьому бовдуру в телеграм побачити, що він буде робити далі) "зачекайте декілька хвилин" і заблокував
Ахах)))
Ну то добре... Але є ж люди які поведуться в паніці
Що казати в мене так мама якомусь довбню дала доступ до сімки , він типу Київстаром представився... Добре що приват24 підрозділі дії по зміні пароля замітив і блоканув аккаунт перш ніж встигли щось стягнути

Назад
Угорі