Bit capital закрили?

• Автор теми Автор теми Антицелюліт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 16K
Вот бы все шараги позакрывали
Все думают, что от этого наступит всеобщее благоденствие. Ага... Щас...
Будут коллекторы из 90-х:

1721660702646.png

Патамуша пока есть спрос, будет и предложение.
В СССР тоже не было проституции и наркомании. Как бы не было)

Що вже все працює?)))
Я перевірила, реально не працює, навіть підтримка не відповідає,в мене там вже немає позики, але аж цікаво стало, не відповідають, збій виклику, так приємно на душі😂 Але не забувайте в якій країні ми живемо, всім абсолютно фіолетово на проблеми людей, біти відкупляться і заплатять величезний штраф( максимум), а потім почнуть вибивати борги ще більш варварськими методами, бо потрібно буде фінансову стабільність відновити, ось і все)

Я перевірила, реально не працює, навіть підтримка не відповідає,в мене там вже немає позики, але аж цікаво стало, не відповідають, збій виклику, так приємно на душі😂 Але не забувайте в якій країні ми живемо, всім абсолютно фіолетово на проблеми людей, біти відкупляться і заплатять величезний штраф( максимум), а потім почнуть вибивати борги ще більш варварськими методами, бо потрібно буде фінансову стабільність відновити, ось і все)
Так не факт що тут справа в поліції і тд...
Може реально їх хакери зламали і видаляють їм там всі облікові дані
На одній з моїх робіт була атака серверів...30% даних пішло спати, решту відновили десь за 2 місяці

Так не факт що тут справа в поліції і тд...
Може реально їх хакери зламали і видаляють їм там всі облікові дані
На одній з моїх робіт була атака серверів...30% даних пішло спати, решту відновили десь за 2 місяці
Ну і чудово, в людей буде хоч трохи часу назбирати цим п*дарам на те, щоб повернути борг

Ну і чудово, в людей буде хоч трохи часу назбирати цим п*дарам на те, щоб повернути борг
Так можливо і не треба, також позика в мене закрита, але щойно подивитись змогла, в них все сайт йок, це такі відбиті вони відкупитися зможуть, чи хакери точно ім крила поломали 🤣🤣🤣дай боже амінь, щоб так і було!

Так можливо і не треба, також позика в мене закрита, але щойно подивитись змогла, в них все сайт йок, це такі відбиті вони відкупитися зможуть, чи хакери точно ім крила поломали 🤣🤣🤣дай боже амінь, щоб так і було!
Согласен с вами но слабо верится что они прекратят работу

Очевидно, що вони так просто не залишать в спокої тих, хто їм винен, а кредитні канікули і відпочинок від терору бітів-це вже плюс
Так, може пару днів є, але ж ви що, може хтось почув молитви людей і їх гакнули хакери)

Переживаю. В нас з чоловіком останні вже мфо залишились 7 штук, з них дві позики тут в біткепітал. Брали по 1000 юздт кожен, мали віддати по 1125. Ніби норм все влаштовує. Але якщо пересчитають промокоди, буде по 1800 юздт з кожного. Це буде просто повернення в яму з якої вибирались майже 1.5 роки.

Жах просто нерви які роблять.

Послати їх не вийде, тому що ну купа родичів, начиталась вже що ці недоумки виробляють.

Тому взагалі не бачу приводів для радощів. Ці скоти вдавляться і захочуть все. Я думаю це їхній такий хід, на пару днів-тижнів заморозитись а далі вибивати колосальні суми.

Ніякий адвокат не допоможе, нічого. Просто жах що може тут чекати людей які взяли кредит тут.
Забавно что час назад в инстаграме пост выложили
Який пост?

Назад
Угорі