Bit capital закрили?

• Автор теми Автор теми Антицелюліт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 16K
І що цікаве бачать же що в кредитній історії пише дефолт і все одно дают))
Значить не бояться неповернень... бо середньостатистичний Степан поверне 5-10 тіл і компенсує ваш і мій невозврат.
Тому вони і процвітають.

Це не та, про яку вони казали, що шахраї зробили клон їхньої гнилої компашки, мабуть то вони самі і є тими шахраями
Хз,сайт як і в них,смс щоб взяти позику теж буква в букву написаний.Вчора смс 10 отримала з цього сайту,хоча в бітах кабінет заблокований і видалений

Останнє редагування модератором:
Значить не бояться неповернень... бо середньостатистичний Степан поверне 5-10 тіл і компенсує ваш і мій невозврат.
Тому вони і процвітають.
Так я не проти повернути тільки на адекватних умовах

Проверил по приколу да зайти на сайт не получается может хакеры взломали они как феникс восстанут из пепла скоро все заработает
Вирішив сплатити а вони хрясь і сайт убили свій)

Ну а в мене 1000 юздт + промокод і сьогодні срок виходить. Як заплатити? Вони ж пересчитають завтра і буде 1700 юздт. І прийдеться платити? Не знаю чи це добра новина чи не дуже що їхній сайт не працює… що думаєте з цього приводу? Може це наоборот їхній хід такий, щоб побільше вибити грошей?

Ну а в мене 1000 юздт + промокод і сьогодні срок виходить. Як заплатити? Вони ж пересчитають завтра і буде 1700 юздт. І прийдеться платити? Не знаю чи це добра новина чи не дуже що їхній сайт не працює… що думаєте з цього приводу? Може це наоборот їхній хід такий, щоб побільше вибити грошей?
Дозвонится до них пробовали?

Так не працює і номер їх.
Я можу закрити. Як до них дістатись?

Я думаю домовитися зможите якщо це із їхньої сторони проблема, але можуть і сказати що винні Ви так як чому дотянули оплату до останнього дня.

Назад
Угорі