Більше 20 МФО, чи є шанс на нормальне життя?

• Автор теми Автор теми Михайло 1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 114
  • Перегляди Перегляди 6K
Fox ep tvoy, вот смс такого типу постійно щось. А, вже найшли кому дзвонити. Просто дуже би хотілось за тіло домовитись, але навряд вони захотят
ВаЛиКо, що вони мають На увазі під словами погіршення репутації?

Fox ep tvoy, вот смс такого типу постійно щось. А, вже найшли кому дзвонити. Просто дуже би хотілось за тіло домовитись, але навряд вони захотят
Не скоро захотят! Не обращайте внимания на смс,не читайте их фантазии,ничего не будет)

Я читав багато чого, зрозумів, що ігнор це один з варіантів. Але жодної відповіді як все ж таки люди вирішили всі питання з міо
помогает, но не до конца....как я понимаю - закрывает вопрос большинство из нас, только при терпении и меньшими затратами.

Я читав багато чого, зрозумів, що ігнор це один з варіантів. Але жодної відповіді як все ж таки люди вирішили всі питання з міо
у каждого свой путь, кто-то ждет платить "тело" ) а кто-то им все простил :saint:

Fox ep tvoy, багато хто пише про письма до нацкому. Що це за листи? Як їх писати?
Сейчас не нацком. Нбу теперь. Других ответов от них кроме все ок,не устраивает подавайте в суд я не видел) поэтому не писал и не знаю как,есть отдельный раздел ищите там
https://anticollector.ua/forums/nbu-nkfu-1545.48/

Скажіть
Михаил, вы не одни.
Посмотрите сколько нас.
Если нет денег на закрытие займов, то зачем морочить себе голову.
У меня было 29 мфо и 2 банка.
А ещё куча долгов всееем....
Ну и что? Кто за этот год согласился на тело, тех закрыла. С остальными встретимся в суде.
Не нужно расстраиваться раньше времени. Не нужно опускать рук.
Спрашивайте у нас, советуйтесь.
Мы вам поможем обезательно.
Мне точно так же помогли год назад.
Сейчас читаю свои первые темы и честно, очень стыдно.
И смешно.
Я не вижу безвыходности вообще.
Всё наладится и с родными тоже.
Доброго дня а які компанії согласилися за тіло?

Скажіть

Доброго дня а які компанії согласилися за тіло?
Многие соглашаются. У вас их много? Может проще написать какие у вас?
Или воспользуйтесь поиском по всем практически есть свои разделы,там можно почитать. Есть многие кто не соглашаются,потом продают долг,а потом те кто купил предлагают,по разному короче

Или воспользуйтесь поиском по всем практически есть свои разделы,там можно почитать. Есть многие кто не соглашаются,потом продают долг,а потом те кто купил предлагают,по разному короче
У мене 21 Мфо
У мене 21 Мф
У мене 21 Мфо

У мене 21 Мф
Ніхто не хоче писати я напишу Містер кеш Сслоун продали фінфорсу.Є кеш, кредит плюс.єврогроші бізнеспозика ,майкредит.алекс кредит.сос кредит.кфюа.качайгроші.Є гроші.ітак далі....

Останнє редагування:
У мене 21 Мфо

У мене 21 Мф
Ясно) у меня 27.
Точно идут смартивей,динеро ,укрпозыка,манивео (когда продадут талиону) кредиткасса вроде мне предлагали. По остальным не помню т.к платить не хочу и не мониторю особо. Может ещё кто отпишет

Ясно) у меня 27.
Точно идут смартивей,динеро ,укрпозыка,манивео (когда продадут талиону) кредиткасса вроде мне предлагали. По остальным не помню т.к платить не хочу и не мониторю особо. Может ещё кто отпишет
Я теж не хочу і не буду платити бо пролонгували достатньо....

Доброго вечора! Маю більше 20 МФО. Сам не знаю, як до такого дійшло. От тепер не знаю, як бути. Адже ці займи псують все моє життя. Фінансів катастрофічно не вистачає. Псується відносини з рідними. І вже би радий був все це позакривати, але поки шукаю гроші відсотки невпинно ростуть. Ось вона безвихідь
Якщо є просрочки, то не парьтеся. Будуть нярювати до півроку. Якщо захочете платити всі їх відсотки, то ніколи не вийдете з тої ями. Заблокуйте телефон від чужих дзвінків. Родичам варто сказати, що це афери. В світлі останніх подій- це може подіяти. А далі чекати від них акції на списання до тіла кредиту.
Я теж не хочу і не буду платити бо пролонгували достатньо....
У мене 23)))

Якщо нема чим платити, не платіть. Змініть номер-все. Відпочиньте, рослабтеся. І не зациклюйтеся на мфо. То все така хєрня.. Готуйтеся до нг, їжте мандаринки і тд. Тупо забийте на них.
В мене 1.5 року просрочки. Ніхто не приїхав, непосадив, за кордон їздив без проблем..А все тому, що забив на них болт. Все. Життя триває і воно у нас одне. Тому тратити моральні сили на мфо, це брєд
І без вихідь, це коли вже яму закопали, оце вже кінець. А мфо, пфффф, блін незнаю скільки вам років, але так думати не варто. Просто живіть, розправте спину, гарно їжте, спіть, походіть в спортзал, сходіть на побачення з дівчиною. Все наладиться. І рідні перебісяться. Не парьтеся

Назад
Угорі