Бесплатная консультация по вопросам исполнительных производств

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Конечно. Насчёт того что исполнитель может "встать в позу насчёт полного снятия ареста "из-за "левых 10 грн" - об этом не раз писали на форуме.
А "левые грн" обязательно будут. Разве что есть запасная карта родственника, сумы небольшие и банк навряд ли станет докапываться из-за фин.мониторинга
Я такого не знаю
Чтоб за 10 грн докапывались

Скажіть будь ласка після вироку суду після провадження вже неможна наприклад подати апеляцію домовитись наприклад з кредитором.
Апеляцію подати можна
Якщо є поважні причини можна поновити строки.
Стосовно домовитись, також можна
Або в судовому порядку через мирову угоду або надішліть лист із пропозицією. Але право подати до виконавця в них залишається. Часто писали, що домовлялися, а кредитор все одно подає. Тому краще мирова в судовому порядку, тоді і не буде виконавчого провадження

А то что квартира приватизирована,я не знаю есть там моя часть или нет.Как узнать,где,и чем мне это угрожает.
Арештують частку.
Дізнатися можна отримавши витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно.

Доброго вечора! Таке питання у мене відкрито Вп державним виконавцем я з нею домовилася про самостійно оплату частинами і в цьому місяці я зробила перший платіж. Сьогодні ввечері мені прийшло повідомлення про арешт рахунку з якого було проплата. З АСВП в мене змінився виконавець і вона видала платіжну інструкцію в банк. В мене нема постанов про блокування рахунків. В дії оплата моя є. Що це таке та який терміни дії цієї інструкції? Дякую за відповідь
Згідно закону про виконавче провадження
Перше на що звертається стягнення це рахунки. Якщо виконавець змінився, тоді він здійснює виконавчі дії у порядку Закону. Постанова про арешт рахунків не направляється боржнику, такого обов'язку в Законі не має. Тому ви її і не отримали. Стосовно платіжної інструкції. Це платіжки які виконавець направляє в банк разом із постановою. На ці інструкції банк надає відповідь чи є кошти чи ні. Якщо картка зарплатна можна зняти арешт, але тоді надійде на роботу.
Також можна написати звернення щоб вас розблокували 16000 тис.

Останнє редагування:
Я такого не знаю

Апеляцію подати можна
Або в судовому порядку через мирову угоду або надішліть лист із пропозицією. Але право подати до виконавця в них залишається. Часто писали, що домовлялися, а кредитор все одно подає. Тому краще мирова в судовому порядку, тоді і не буде виконавчого провадження

Арештують частку.
Чем чреват арест части,выселить могут?

Чем чреват арест части,выселить могут?
Арешт це запобіжний захід. Ви не зможете розпоряджатися майном, поки не погасите борг.
у разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати (тобто з 01 січня 2024 року становить 142 000 грн., з 01 квітня 2024 року - 160 000 грн.), звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника

Отже якщо у вас єдине майно ніхто його не реалізує. Тим паче частки важко продавати. Тому за таке не беруться.
А сума боргу щоб реалізувати повинна бути 160 тис

Арешт це запобіжний захід. Ви не зможете розпоряджатися майном, поки не погасите борг.
у разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати (тобто з 01 січня 2024 року становить 142 000 грн., з 01 квітня 2024 року - 160 000 грн.), звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника
А если по нескольким производствам допустим больше 160000,чт тогда,или Вы имеете ввиду 160000 должно быть по ОДНОМКУ производству

А если по нескольким производствам допустим больше 160000,чт тогда,или Вы имеете ввиду 160000 должно быть по ОДНОМКУ производству
Є Поняття зведеного виконавчого провадження, коли у 1 виконавця відносно 1 боржника декілька виконавчих проваджень. Тоді виконавцем ведеться список задоволення вимог в порядку черговості. В таких випадках коли звернене провадження за сукупністю досягає 160 тис звертається стягнення на майно.
Якщо у вас не зведене, тоді по одному провадженню.

Частки нерухомості дуже складно реалізовувати, окрім того наприклад балкон входить в вашу частку і в частку батьків, поділити його ж навпіл не можливо. Тому найчастіше, частки не реалізовують. Бувають випадки коли боржник сам хоче погасити борги майном. Але це теж дуже рідко.

Тому якщо це у вас єдине майно в частці 1/3 або 1/2 найчастіше то ніхто не реалізує.
Арешт накладуть на все майно боржника, тому не зможете продати квартиру, батьки зможуть здійснити продаж лише в частках, але покупці на такі угоди не йдуть. Не зможете вчиняти нотаріальних дій (крім спадщини).

А саме вступати в спадщину зможете, ви оформити спадщину не зможете

Останнє редагування:
Є Поняття зведеного виконавчого провадження, коли у 1 виконавця відносно 1 боржника декілька виконавчих проваджень. Тоді виконавцем ведеться список задоволення вимог в порядку черговості. В таких випадках коли звернене провадження за сукупністю досягає 160 тис звертається стягнення на майно.
Якщо у вас не зведене, тоді по одному провадженню.

Частки нерухомості дуже складно реалізовувати, окрім того наприклад балкон входить в вашу частку і в частку батьків, поділити його ж навпіл не можливо. Тому найчастіше, частки не реалізовують. Бувають випадки коли боржник сам хоче погасити борги майном. Але це теж дуже рідко.

Тому якщо це у вас єдине майно в частці 1/3 або 1/2 найчастіше то ніхто не реалізує.
Арешт накладуть на все майно боржника, тому не зможете продати квартиру, батьки зможуть здійснити продаж лише в частках, але покупці на такі угоди не йдуть. Не зможете вчиняти нотаріальних дій (крім спадщини).

А саме вступати в спадщину зможете, ви оформити спадщину не зможете
Я могу сейчас пока не ИП подарить свою часть дочери

Я такого не знаю

Апеляцію подати можна

Арештують частку.

Згідно закону про виконавче провадження
Перше на що звертається стягнення це рахунки. Якщо виконавець змінився, тоді він здійснює виконавчі дії у порядку Закону. Постанова про арешт рахунків не направляється боржнику, такого обов'язку в Законі не має. Тому ви її і не отримали. Стосовно платіжної інструкції. Це платіжки які виконавець направляє в банк разом із постановою. На ці інструкції банк надає відповідь чи є кошти чи ні. Якщо картка зарплатна можна зняти арешт, але тоді надійде на роботу.
Також можна написати звернення щоб вас розблокували 16000 тис.
Постанови про арешт рахунків немає ні в Дії ні АСВП там тільки про постанови (відкриття та відкриття з індикатором та стягнення винагороди та виконавчий збір) який термін дії платіжної інструкції.

Я могу сейчас пока не ИП подарить свою часть дочери
Дочь совершеннолетняя?

Постанови про арешт рахунків немає ні в Дії ні АСВП там тільки про постанови (відкриття та відкриття з індикатором та стягнення винагороди та виконавчий збір) який термін дії платіжної інструкції.
Її і дії і не буде
Не має терміну
Це платіжки. Їх оновлюють 1 в два місяці

Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Доброго дня. Якщо є 2 ВП у одного і того ж виконавця і сума по обом провадженням вища за 160 тисяч, то чи зможе виконавець реалізувати майно?Підкажіть, будь ласка, дуже переживаю. Маю половину будинку у власності. Не знаю, чи має це значення, але у будинку прописана неповнолітня дитина.

Доброго дня, підскажіть будь-ласка, після виконавчого провадження, були заблоковані картки, зарплатну приват банку, я розблокував на дві мінімалки, писав заяву виконавчому, а тепер змінив місце роботи, і потрібно відкривати зарплатну картку у пумбі, я розумію, що її заблокують. Як в даній ситуації діяти, знову писать викунавчому, щоб одну заблокував а нову розблокував? Дякую

Якщо грошей платити нема. Хай судять. Вам від виконавчого ні холодно, ні жарко буде.
Я переживаю за житло. Воно не моє, мама власниця, другого житла чи землі в мене немає, авто також не маю. Скажіть будь ласка, чи можуть арештувати мамине житло, в якому я живу з батьками?

Я переживаю за житло. Воно не моє, мама власниця, другого житла чи землі в мене немає, авто також не маю. Скажіть будь ласка, чи можуть арештувати мамине житло, в якому я живу з батьками?
Якщо воно не ваше тим паче. Яке відношення має мати ті її майно до вас? Ніякого!

Доброго дня. Якщо є 2 ВП у одного і того ж виконавця і сума по обом провадженням вища за 160 тисяч, то чи зможе виконавець реалізувати майно?Підкажіть, будь ласка, дуже переживаю. Маю половину будинку у власності. Не знаю, чи має це значення, але у будинку прописана неповнолітня дитина.
Доброго ранку, з прописаною дитиною не зможе

Не можуть

Вопрос для всех кто понимает в ИП. Если у человека нет ни имущества ни официальной ЗП, что может сделать исполнитель, кроме блокировки карточек, ну вот так по максимуму. То есть какие в этом случае могут быть самые плохие последствия. Спасибо.

Привет всем. Я хочу помочь тем у кого есть вопросы по исполнительным производством. Работала государственным исполнителем в свое время. Консультирую бесплатно.
Доброй ночи. Я проиграла суд с БП и сегодня пришло сообщение что открывают ВП.Скажите,можно ли договориться с исполнителем про добровольную оплату долга по частям без открытия ВП,прихода позорного письма на работу и последующего увольнения?

Доброй ночи. Я проиграла суд с БП и сегодня пришло сообщение что открывают ВП.Скажите,можно ли договориться с исполнителем про добровольную оплату долга по частям без открытия ВП,прихода позорного письма на работу и последующего увольнения?
Ответила вам в личку

Вопрос для всех кто понимает в ИП. Если у человека нет ни имущества ни официальной ЗП, что может сделать исполнитель, кроме блокировки карточек, ну вот так по максимуму. То есть какие в этом случае могут быть самые плохие последствия. Спасибо.
1. Арест на все имущество должника (не сможете заключать сделки нотариальные)
2. Запрет на выезд
3. Поданная на кримінальну відповідальність щодо невиконання рішення (але найчастіше їх ніхто не реєструє)
4. Не сможите открыть банковские карты, будут блочиться

Поданная на кримінальну відповідальність щодо невиконання рішення (але найчастіше їх ніхто не реєструє)
для чого ви це пишете? ви ж розумієте що тут люди питають в основному за рішення по звичайним мікрокредитам чи банкам, навіщо писати про кримінальну відповідальність, якщо на практиці таке не застосовується в цих справах, багато хто не в курсі може злякатися

Ответила вам в личку

1. Арест на все имущество должника (не сможете заключать сделки нотариальные)
2. Запрет на выезд
3. Поданная на кримінальну відповідальність щодо невиконання рішення (але найчастіше їх ніхто не реєструє)
4. Не сможите открыть банковские карты, будут блочиться
Заборона виїзду за кордон?

для чого ви це пишете? ви ж розумієте що тут люди питають в основному за рішення по звичайним мікрокредитам чи банкам, навіщо писати про кримінальну відповідальність, якщо на практиці таке не застосовується в цих справах, багато хто не в курсі може злякатися
Чому, можна понести кримінальну відповідальність за не виконання рішення суду. Але в дійсності це приміняєть дуже рідко. Заборона виїзду за кордон, але по рішенню суду. Неприємно, але є таке

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі