Єрика
Форумчанин
- Дописи
- 528
- Реакції
- 314
- Бали
- 5225
Єрика не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я такого не знаюКонечно. Насчёт того что исполнитель может "встать в позу насчёт полного снятия ареста "из-за "левых 10 грн" - об этом не раз писали на форуме.
А "левые грн" обязательно будут. Разве что есть запасная карта родственника, сумы небольшие и банк навряд ли станет докапываться из-за фин.мониторинга
Чтоб за 10 грн докапывались
Апеляцію подати можнаСкажіть будь ласка після вироку суду після провадження вже неможна наприклад подати апеляцію домовитись наприклад з кредитором.
Якщо є поважні причини можна поновити строки.
Стосовно домовитись, також можна
Або в судовому порядку через мирову угоду або надішліть лист із пропозицією. Але право подати до виконавця в них залишається. Часто писали, що домовлялися, а кредитор все одно подає. Тому краще мирова в судовому порядку, тоді і не буде виконавчого провадження
Арештують частку.А то что квартира приватизирована,я не знаю есть там моя часть или нет.Как узнать,где,и чем мне это угрожает.
Дізнатися можна отримавши витяг з реєстру речових прав на нерухоме майно.
Згідно закону про виконавче провадженняДоброго вечора! Таке питання у мене відкрито Вп державним виконавцем я з нею домовилася про самостійно оплату частинами і в цьому місяці я зробила перший платіж. Сьогодні ввечері мені прийшло повідомлення про арешт рахунку з якого було проплата. З АСВП в мене змінився виконавець і вона видала платіжну інструкцію в банк. В мене нема постанов про блокування рахунків. В дії оплата моя є. Що це таке та який терміни дії цієї інструкції? Дякую за відповідь
Перше на що звертається стягнення це рахунки. Якщо виконавець змінився, тоді він здійснює виконавчі дії у порядку Закону. Постанова про арешт рахунків не направляється боржнику, такого обов'язку в Законі не має. Тому ви її і не отримали. Стосовно платіжної інструкції. Це платіжки які виконавець направляє в банк разом із постановою. На ці інструкції банк надає відповідь чи є кошти чи ні. Якщо картка зарплатна можна зняти арешт, але тоді надійде на роботу.
Також можна написати звернення щоб вас розблокували 16000 тис.
Останнє редагування: