🏦 НБУ: діяльність "BitCapital" незаконна

Карта їх, на яку я кидала кошти оплати.
А карта то не їх))) Ви комусь, крім бітів шахраїв, подавали цю інфу? Звернення або заяву в свій банк, скаргу там якусь в поліцію, я не знаю, хоч щось)

Люди добрі!! ВОНИ ЗНАЙШЛИ МОЇ ГРОШІ! 😳😳😳😳
Та все ж гроші вони ще не знайшли 😕 і напевно не знайдуть. Але може закриють таки 👏
Сказали, закриють. Минулого разу вони морозились, казали, це не ми, я сама все вигадала.
Тому, це прогрес 👍
Того ж я і запитав подробиці... Нічого вони поки що Вам не знайшли і не закрили.

Просто не нужно брать...
Не можешь оплачивать кредит с условиями, которые не подходят - не бери.
Это мое мнение
Особисто в мене кошти були їм повернути кредит. Коли почали з кріпсі наярювати з вимогою закрити кредит, який я буцімто повторно взяв після закриття першого - бажання пропало.

А карта то не їх))) Ви комусь, крім бітів шахраїв, подавали цю інфу? Звернення або заяву в свій банк, скаргу там якусь в поліцію, я не знаю, хоч щось)
Все є. Я б не оперувала безпідставно. Не закриють, буду далі вирішувати. Але я впевнена, що буде позитивне рішення.

Того ж я і запитав подробиці... Нічого вони поки що Вам не знайшли і не закрили.
Побачимо 😌

Позитивне рішення для Вас, якщо Ви їм при будь яких розкладах більше ніколи не заплатите жодної копійки)) Все інше то фігня)
Та мені платити нічим, навіть як би і хотіла саме з цього боку закрити питання.
Звичайно, не треба виключати «лівий» кредит з їх боку, після цієї історії.
Але що буде, то буде.
Наразі головне закрити цей «висяк»

Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення \" № 361 - IX від 06.12.2019р.
И вообще, так между прочим) Переводя битам деньги, как можно быть уверенным например в том, что это не финансирование терроризма?)

Такое желание у граждан возникает только тогда, когда уже набрались.
Кто их заставляет брать?
Никто.
А как отдавать, так сразу "надо блокировать/закрывать эти конторы"
Да не надо. Вообще не надо.
Просто надо не брать и все.
Это вот совершенно простой, бесплатный и быстрый способ не наживать себе проблемы.

Заблокируют эту. Люди расстроится, ибо больше нигде же не дают и будут искать. И, о, чудо, найдут.
Появился какая-то NFTmoney или HUMSTERcapital. Наберутся там.
И опять будет все по-новой.

Люди сами создают себе проблемы.
Мышление какое то Аленя, типа жена изменила, но ниче буду жить с ней дальше. А то ниче, что в норм странах просто их бы уже посадили, и новых тоже. Почему кредит беру я, а наяривают каким то знакомым и родственникам? Крч проще свалить с этой чудо страны чем что то ждать, что поменяются пока есть такие терпилы что пишут ничего им делать не надо

ВИРІШИВ:

Позов задовольнити частково.

Стягнути з «GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED» PRIVATE LIMITED COMPANY на користь ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_3 ) - 6137,69 грн.

В решті позову відмовити.

Стягнути з GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED» PRIVATE LIMITED (ЄДРПОУ 15205752) в дохід держави судовий збір у розмірі 2 684 грн.

І що? З кого будуть стягувати? З нерезидента?

Особисто в мене кошти були їм повернути кредит. Коли почали з кріпсі наярювати з вимогою закрити кредит, який я буцімто повторно взяв після закриття першого - бажання пропало.
В мене теж бажання пропало після того ,як вони з 500 зробили 3000 і почали доставати всіх до 7 коліна. А потім такі просять: ну,хоч 480 оплати! А фіг їм!

Просто не нужно брать...
Не можешь оплачивать кредит с условиями, которые не подходят - не бери.
Это мое мнение
Чий Ви коллектор такий розумний? Коли людина бере,то на щось розраховує,але життя іноді коректує ці плани несподівано,не знали?

Та це понятно. Тоді, мабуть якось їх заблочити, чи що, щоб українці не брали в них позики. І раз НБУ визнав їх діяльність незаконною, то відповідно , в судах вони(біти) мали б програвати.
А вони яким чином на суд можуть подати,коли вони незаконні?

Останнє редагування:
Та це понятно. Тоді, мабуть якось їх заблочити, чи що, щоб українці не брали в них позики. І раз НБУ визнав їх діяльність незаконною, то відповідно , в судах вони(біти) мали б програвати.
Так не отдавайте , пусть звонят )))

Назад
Угорі