🏦 НБУ: діяльність "BitCapital" незаконна

ага( вчора близько 11 вечора надіслали смс "МИ ПОВЕРНУЛИСЬ"))) типу можете сплатити позику до кінця доби. А сьогодні вже було, що мовляв ви не погодились на лояльні умови, то буде стягнення з оточення

ага( вчора близько 11 вечора надіслали смс "МИ ПОВЕРНУЛИСЬ"))) типу можете сплатити позику до кінця доби. А сьогодні вже було, що мовляв ви не погодились на лояльні умови, то буде стягнення з оточення
Яке стягнення з оточення?)) надіюсь на це ніхто не ведеться

Обовʼязково, і з оточення, і з всього світу буде стягнення 😎

Вчора бомбили дзвінками родичів,сьогодні спамлять смс
Як швидко у нас вирішуються питання. Достатньо заплатити кому треба, реально.

Не змінить бажання людей брати щось, а потім або віддавати в десятки разів більше, або нити що вони комусь щось винні, але платити не хочуть, нічого робити не хочуть, врятуйте, допоможіть і т.д. Щодо рішення НБУ, то на початку 2024 року мені всі також масово писали, що все дарма, нічого не зміниться, ніхто не відреагує і т.п. Але, як на мене, то таке рішення НБУ це дуже непоганий крок для припинення діяльності подібних бітам шахраїв.
Навіть якщо б поліція повністю припинила діяльність бітів, клієнти самі б знайшли нове болото, куди можна вляпатись і фінансували б його...

Проблема не стільки в бітах, скільки в клієнтах з прошивкою в голові "нічого не буду робити, все одно нічого не зміниться", а ще гірше коли такі призивають інших теж нічого не робити :punish: Це стосується не тільки теми кредитів і шахраїв.
Хоча б знайомим , які "переживають", що з них та оточення будуть щось стягувати, тепер можна це показати ...

Але ті хто брав кредит,напевно вернуть його.Так як вони дев'ять на людей
А якщо повісили ? Теж повертати ....

Мені судом погрожували , з оточення не вийшло стягнути 😂😂😂

Мне и типа выигранным делом угрожали и близких которые вернут мой долг ищут через день, сегодня их коллеги крипси проснулись прям очень активно себя ведут, в телеге только написали что час на оплату и следом мужу позвонили

Вкладення

• IMG_1129.webp
    IMG_1129.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 163
Мне и типа выигранным делом угрожали и близких которые вернут мой долг ищут через день, сегодня их коллеги крипси проснулись прям очень активно себя ведут, в телеге только написали что час на оплату и следом мужу позвонили
Надішліть їм витяг з НБУ і напишіть «час пішов»

Надішліть їм витяг з НБУ і напишіть «час пішов»
В мене тактика не відповідати ні на які повідомлення якщо там немає якихось адекватних пропозиції, бо в решті виходить щось типу «як пісяти проти вітру»😂 ще більш кошмарти починають

В мене тактика не відповідати ні на які повідомлення якщо там немає якихось адекватних пропозиції, бо в решті виходить щось типу «як пісяти проти вітру»😂 ще більш кошмарти починають
Я так теж робила, доки вони не почали оточенню написувати 🫣

Я так теж робила, доки вони не почали оточенню написувати 🫣
В мене оточення вже на бітах натреноване, а перед ними егроші були, так що хто хотів той зразу зрозумів що спілкуватися не варто, а на любителів ритись в чужій брудній білизні вже байдуже

Назад
Угорі